Bekijk ons recept – we zijn er dol op!
Ingrediënten:
- 250g bloem
- 4 eieren
- 50 cl melk
- 2 soeplepels suiker
- 1 snuifje zout
- 2 soeplepels olie
Bereiding:
- In een kom, meng bloem, eieren, suiker en een snuifje zout.
- Blijf mengen en voeg langzaam de melk toe tot het bekomen van een gladde deeg.
- Voeg de olie toe.
- Laat het deeg gedurende 30 minuten rusten.
- Giet in een warme pan een kleine hoeveelheid deeg en draai rond om de hele bodem te bedekken.
- Laat elke kant 2 Ã 3 minuten bakken tot de pannenkoek een mooi gouden kleurtje heeft.
- Herhaal dit met de rest van het deeg.
- Warm opdienen met suiker, Nutella of een andere versiering naar keuze.
Eet smakelijk!
Op zoek naar meer originele recepten?
Wat dacht je van een pannenkoekentaart? Net zo lekker! Hier is het recept
Proeven is leuk, maar ken je de geschiedenis van de pannenkoek? En de geschiedenis van Chandeleur?