Wat dacht je van een beetje leesplezier cadeau doen met Kerstmis? 

Dat is toch een uitstekend idee!

Overal horen we al weken hetzelfde: speelgoedwinkels raken snel leeg, dus wees er snel bij! Maar wat als die situatie van uitverkochtheid nu eens de perfecte kans was om een origineler cadeau te geven, vooral in een tijd waarin je kleinkinderen veel tijd voor schermen doorbrengen? Wat dacht je van wat leesvoer?

 

De jeugdliteratuur zit boordevol prachtige pareltjes. Maar nog beter dan boeken, stel je voor dat je elke maand een cadeau geeft?

Dat is precies wat Bayard Milan aanbiedt. Elke maand een tijdschrift aangepast aan je kleinkinderen, elke maand een moment om met hen te delen…

 

Om van deze promotie te genieten, hoef je alleen maar het meest geschikte tijdschrift te kiezen!

 

Laten we beginnen met de bekendste: J’AIME LIRE. Zoals de uitgever aangeeft, is er niets beters om van lezen te houden! Zijn je kleinkinderen tussen de 7 en 10 jaar oud? Dan is dit perfect voor hen!

 

Wat staat er op het programma?

– Een boeiende roman om als een grote te lezen, om te ontsnappen, te lachen, ontroerd te worden…

– Hilarische stripverhalen: Ariol, Anatole, Latuile…

– Spelletjes

– Grapjes

– En nog veel meer!

 

Kortom, het programma belooft geweldig te worden! Zijn je kleinkinderen nog heel jong? Geen probleem, we hebben een oplossing voor hen.

 

Voor 0 tot 1 jaar, ontdek Babille! Voor 9 maanden tot 3 jaar, ontdek Picoti, en voor 1 tot 3 jaar stellen we Popi voor. Kent u Popi niet? Dat is HET tijdschrift dat baby’s aan het praten krijgt! Beeldwoordenboeken, verrassingen, verhalen… je kleine wonder zal met plezier nieuwe woorden leren voor zijn/haar eerste ervaringen en alles om zich heen. Veel mooie momenten om met jou te delen!

 

Zijn je kleinkinderen dol op dieren en natuur? Ook daar is het programma compleet! Ontdek Wako voor de jongsten en Wapiti voor de 7- tot 12-jarigen. Tussen prachtige foto’s, documentaires, infographics, het verhaal van een soort of nog te verzamelen knipbladen, zul je zeker blijdschap brengen!

 

En tot slot, onze laatste favoriet: Pomme D’Api. Ook een klassieker, zul je zeggen! Zeker, maar wat een plezier om met je kleinkinderen verhalen, helden, antwoorden op hun “waarom – hoe” te delen of samen spelletjes te spelen of te tekenen!

 

Kortom, dit lijkt ons een fantastisch cadeau-idee, voor een redelijke prijs, en dat het hele jaar door duurt. Wat vind je ervan?

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Oma, wat deed jij om je te vermaken toen je klein was?

Deze vraag heb je gehoord of ga je vele malen horen als je kleinkinderen hebt. Het moet gezegd worden dat er veel dingen zijn veranderd tussen hun kindertijd en die van jou… en dat kan uitstekende verhalen opleveren om te vertellen! Spellen en speelgoed Speelgoed in allerlei vormen, dat praat,

Lees meer »

Musea om te bezoeken in België met je kleinkinderen

Ouderwets, musea? Niet volgens de volgende 6 locaties die je gegarandeerd terug naar je kindertijd zullen brengen. Perfecte musea voor kleinkinderen en de hele familie.   HET PRÉHISTOMUSEUM IN FLÉMALLE Dit nogal unieke museum in België is opgevat als een avonturenpark over de prehistorie rond de grot van Ramioul. Gelegen

Lees meer »

6 tips voor een onvergetelijke kerstavond

Een geslaagde kerstavond vraagt om voorbereiding; en de beste manier om goed voorbereid te zijn, is door onze tips te ontdekken. Op naar het feest van het jaar! Organiseer een Secret Santa Het idee van dit spel is om de naam van een van de gasten te trekken en voor

Lees meer »

5 Films voor kinderen in de bioscoop

Een van de beste manieren om banden met de familie te smeden is samen tijd doorbrengen om een film te kijken en momenten vol lachen en tranen te delen. Als het om kleinkinderen gaat, kan het soms lastig zijn om een film te kiezen die zowel voor hen aantrekkelijk als

Lees meer »