5 Films voor kinderen in de bioscoop

Een van de beste manieren om banden met de familie te smeden is samen tijd doorbrengen om een film te kijken en momenten vol lachen en tranen te delen. Als het om kleinkinderen gaat, kan het soms lastig zijn om een film te kiezen die zowel voor hen aantrekkelijk als interessant en vermakelijk voor jezelf is:

Clifford:

Emily Elizabeth, een jonge scholier, krijgt van een tovenaar een schattig klein rood hondje cadeau. Groot is haar verbazing als ze de volgende dag in haar kleine appartement in New York wakker wordt en ziet dat haar kleine hondje… gigantisch is geworden!

De Kerst van Kleine Bruine Haas:

 

Met Kerstmis in aantocht, haast iedereen zich om ondanks de koude iets lekkers te verzamelen. Sluwheid en verbeelding zullen volop aanwezig zijn bij de dieren in het bos om de winter op de juiste manier te vieren!

 

Encanto: De Fantastische Familie Madrigal:

 

Het verhaal van de fantastische familie Madrigal, die in een betoverd huis woont, verscholen in de bergen van Colombia, op een prachtige en charmante plek genaamd Encanto. De magie van Encanto heeft elk kind van de familie Madrigal een unieke gave gegeven, van superkracht tot helende kracht. Iedereen heeft een speciale vaardigheid gekregen, behalve de jonge Mirabel, een tiener van ongeveer vijftien jaar oud. Maar wanneer zij ontdekt dat de magie die Encanto omringt in gevaar is, denkt ze dat zij als het enige gewone kind van deze buitengewone familie misschien wel hun laatste hoop kan zijn…

 

Sing 2 (Tous en Scène 2):

 

Buster Moon en zijn team van podiumbeesten dromen groter met een compleet gekke show. Maar deze keer zijn ze vastbesloten om te schitteren onder de schijnwerpers van de showbiz-hoofdstad. Ze hebben slechts één probleem: overtuig de meest asociale ster die de wereld ooit heeft gekend (gespeeld door Bono in de originele versie, de leider van de legendarische band U2, die hier zijn eerste stappen in animatie zet) om weer met hen op het podium te staan. Als Buster (Matthew McConaughey, Oscar®-winnaar) en zijn team van het New Moon Theater de hippe concertzaal hebben gemaakt, is het tijd voor de volgende stap: hij wil nu een show opvoeren in de prestigieuze Crystal Tower in Redshore City.

 

Monster Family op Avontuur

 

De familie Wishbone is verre van een gewone familie want sinds ze door een vloek getroffen zijn, kunnen ze veranderen in monsters met superkrachten: Emma, de moeder, in een vampier; Frank, de vader, in een Frankenstein-wezen, Fay, hun oudste dochter, in een mummie en de kleine Max, in een weerwolf. Dit weerhoudt hen er echter niet van om een… bijna normaal leven te leiden, omringd door andere bijzondere wezens! Maar op een dag worden hun vrienden Baba Yaga en Renfield gevangengenomen door de monsterjager Mila Starr. De Wishbones ondernemen dan een reddingsmissie die hen de wereld rond zal leiden en hen in staat zal stellen onderweg nieuwe monsterlijke ontmoetingen te maken.

Vergeet niet dat je dankzij de Happy club veel kortingen krijgt op je bioscooptickets! Meer informatie hier: https://happygrandsparents.be/le-club-happy/

Ontdek welke kinderfilms momenteel in de bioscoop draaien bij jou in de buurt: https://www.cinenews.be/nl/bioscoop/films/voor-kinderen/in-de-bioscoop/

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »