Reizen in de lente, 10 bestemmingen en heel veel leuke aanbiedingen!

De lente is een ideale tijd om te reizen, met aangename temperaturen en landschappen die veranderen in een waar natuurspektakel. Als je op zoek bent naar ideeën voor je voorjaarsvakantie, is hier een selectie van de 10 beste plaatsen om te bezoeken in deze tijd van het jaar.

Japan: De lente is het seizoen van de kersenbloesem in Japan, een unieke aanblik. Parken en tuinen worden omgetoverd tot oases van rust en sereniteit.

Portugal: met zijn milde temperaturen, witte zandstranden en spectaculaire landschappen is Portugal een ideale bestemming voor een voorjaarsvakantie.

Griekenland: Griekenland biedt een spectaculair landschap, prachtige stranden en een fascinerende cultuur om te ontdekken. De lente is de ideale tijd om de Griekse eilanden te bezoeken voordat de zomerdrukte arriveert.

Italië: de lente is de ideale tijd om Italië te bezoeken, met milde temperaturen, veel bloemen en minder drukte dan in de zomer.

Frankrijk: van de Côte d’Azur tot de Provence, Frankrijk biedt vele plaatsen om te ontdekken tijdens de lente, met bloemrijke landschappen en culturele festivals.

Verenigde Staten: de lente is de ideale tijd om de nationale parken van Amerika te bezoeken, met koelere temperaturen en spectaculaire landschappen.

Nederland: Nederland staat bekend om de tulpen die in het voorjaar in bloei staan. De tulpenvelden bieden een kleurrijk en uniek schouwspel dat toeristen van over de hele wereld aantrekt.

Canada: de lente is de perfecte tijd om Canada te bezoeken, met zijn spectaculaire landschappen en bruisende steden zoals Toronto en Vancouver.

Spanje: met zijn prachtige stranden, historische steden en heerlijke keuken is Spanje een ideale bestemming voor een voorjaarsvakantie.

Australië: de lente is de perfecte tijd om Australië te bezoeken, met milde temperaturen en spectaculaire landschappen zoals het Great Barrier Reef. Of je nu op zoek bent naar een culturele bestemming, een prachtig strand of een natuurlijk landschap, deze 10 plaatsen zijn perfect voor je voorjaarsvakantie. Maar dat is nog niet alles!

Wat dacht je van de Provence? Wat dacht je van een mas in de zon en themavakanties in kleine kring? Dat is wat onze partner Provence Expérience te bieden heeft. 5% korting als je namens ons komt. Meer weten? Klik hier voor meer informatie

Wil je alleen een weekend weg? Bekijk de aanbiedingen van onze partner Weekendesk en krijg 5% korting op hun arrangementen! Hier is de code: HappyGP5

Even eruit voor een paar dagen of een weekend?

Voor een weekend of een paar dagen, als je wilt ontspannen, genieten van het zwembad en alle voordelen van de parken, op slechts een paar uur van huis, heb je Center Parcs! Geïnteresseerd in een huisje in het bos?

Klik hier om de nieuwe aanbiedingen van Center Parcs te ontdekken!

De beste deal voor verre bestemmingen…

Voor bestemmingen verder weg zijn er natuurlijk de Last Minute Deals van TUI… die meer dan de moeite waard kunnen zijn! Tot 50% korting!

Sunweb heeft ook geweldige aanbiedingen… en zelfs cruises! We laten je ook even kijken!

Nou, dat is alles voor nu… maar kijk uit naar onze nieuwe vakantieplannen binnenkort!

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Oma, wat deed jij om je te vermaken toen je klein was?

Deze vraag heb je gehoord of ga je vele malen horen als je kleinkinderen hebt. Het moet gezegd worden dat er veel dingen zijn veranderd tussen hun kindertijd en die van jou… en dat kan uitstekende verhalen opleveren om te vertellen! Spellen en speelgoed Speelgoed in allerlei vormen, dat praat,

Lees meer »

Musea om te bezoeken in België met je kleinkinderen

Ouderwets, musea? Niet volgens de volgende 6 locaties die je gegarandeerd terug naar je kindertijd zullen brengen. Perfecte musea voor kleinkinderen en de hele familie.   HET PRÉHISTOMUSEUM IN FLÉMALLE Dit nogal unieke museum in België is opgevat als een avonturenpark over de prehistorie rond de grot van Ramioul. Gelegen

Lees meer »

6 tips voor een onvergetelijke kerstavond

Een geslaagde kerstavond vraagt om voorbereiding; en de beste manier om goed voorbereid te zijn, is door onze tips te ontdekken. Op naar het feest van het jaar! Organiseer een Secret Santa Het idee van dit spel is om de naam van een van de gasten te trekken en voor

Lees meer »