Hoe kun je de feestmaaltijden goed verteren? 

We staan voor de periode van feestmaaltijden! Kerstmis, Nieuwjaar en meer, als het feestelijk is! Duidelijk niet de ideale tijd voor ons lichaam. En al helemaal niet voor je spijsverteringssysteem! Wie heeft er niet die moeilijke dagen na gehad die het plezier van de avond ervoor bederven!

Dit jaar hebben we enkele tips voor je:

Goede hydratatie: Feesten betekent alcohol, een glas champagne, wijn… We gaan je niet vertellen dat je je moet inhouden, we zijn hier om ervan te genieten (natuurlijk met mate!). Echter, afgezien van de kater en de bekende gevolgen, wist je dat alcohol de spijsvertering vertraagt? Het is dus aan te raden om veel te drinken gedurende de dag die voorafgaat aan het feest. Vooral om een goed gehydrateerd te zijn!

Alle gebruikelijke adviezen… Moeten we je nog herinneren aan al die kleine tips? We denken van niet, maar we doen het toch! Vermijd te vette of te zoete elementen! – Bedankt voor het advies, maar het zijn de feesten, dus we willen plezier aan tafel… Kauw en eet langzaam! – Bedankt, ik weet het, maar het is niet altijd gemakkelijk om daaraan te denken als je niet gewend bent! Beweeg! – Ah, dat staat niet op het programma van januari?

Laten we stoppen met al deze anti-plezier adviezen!

Echter, we hebben onlangs een heel leuk product geproefd. Het is Belgisch, het is goed, en het is goed voor ons lichaam het hele jaar door, maar vooral in deze periode waarin onze maag op de proef wordt gesteld!

Ken je Pro Life 3?

Achter dit vruchtensap met appel- en kersensmaak zit een voedingssupplement rijk aan eiwitten, elektrolyten en vezels… spreken we Chinees?

Simpel gezegd, Pro Life 3 is ideaal om een paar dagen voor en na de feesten te nemen. Het biedt je:

De elektrolyten dekken een groot deel van je waterbehoefte voor perfecte hydratatie… dit voorkomt de 2 flessen water!

De vezels verbeteren het werk van je spijsverteringssysteem!

Kortom, dankzij Pro Life 3 zul je goede feestdagen hebben, tenminste dat hopen we, één ding is zeker, we zijn al begonnen met onze kuur!

Voor meer informatie, bezoek de website van Pro Life 3 door hier te klikken: naar de website van Pro Life 3

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Oma, wat deed jij om je te vermaken toen je klein was?

Deze vraag heb je gehoord of ga je vele malen horen als je kleinkinderen hebt. Het moet gezegd worden dat er veel dingen zijn veranderd tussen hun kindertijd en die van jou… en dat kan uitstekende verhalen opleveren om te vertellen! Spellen en speelgoed Speelgoed in allerlei vormen, dat praat,

Lees meer »

Musea om te bezoeken in België met je kleinkinderen

Ouderwets, musea? Niet volgens de volgende 6 locaties die je gegarandeerd terug naar je kindertijd zullen brengen. Perfecte musea voor kleinkinderen en de hele familie.   HET PRÉHISTOMUSEUM IN FLÉMALLE Dit nogal unieke museum in België is opgevat als een avonturenpark over de prehistorie rond de grot van Ramioul. Gelegen

Lees meer »

6 tips voor een onvergetelijke kerstavond

Een geslaagde kerstavond vraagt om voorbereiding; en de beste manier om goed voorbereid te zijn, is door onze tips te ontdekken. Op naar het feest van het jaar! Organiseer een Secret Santa Het idee van dit spel is om de naam van een van de gasten te trekken en voor

Lees meer »