Definitie van grootouders

Definitie Grootouders?

Grootouders zijn letterlijk de ouders van de vader of moeder van een kind… ze zijn echt het belangrijkste deel van de familie, althans dat vinden wij bij HappyGrandsParents. be!

Je beseft pas hoe het is om grootouder te zijn als je het zelf bent geweest! Het is een magisch moment. Je wilt zoveel met je kleinkinderen delen… ze zien opgroeien, doe activiteiten met hen, lachen, maak gebruik van de woensdag om Doe-het-zelf-, tuin- of kookworkshops ! Maar het zijn vooral de mensen die er altijd zijn om te luisteren, gerust te stellen of levensproblemen op te lossen…

Dat is de ware definitie van grootouders, vinden wij!

Grands-Parents is een liefhebbende opa en een verwende oma!

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

De pensioenhervorming komt eraan, wat staat er op het programma?

Je hebt er waarschijnlijk al over gehoord: onze regering Vivaldi bereidt een pensioenhervorming voor. Hervorming betekent een lastig dossier! Hoewel we geen site zijn die gewijd is aan sociaal en politiek nieuws, wilden we toch de informatie en de momenteel beschikbare elementen doorgeven. Hiervoor heeft Trends een heel goed artikel

Lees meer »

Onze tips voor een stressvrije Sinterklaas

December is een drukke maand die veel stress kan opleveren. Daarom geven we je enkele tips om in alle rust van deze magische momenten met je kleinkinderen te genieten. Bereid je op tijd voor Iedereen weet dat het voorbereiden van een feest tijd kost. Aarzel dus niet om een planning

Lees meer »

6 tips voor een onvergetelijke kerstavond

Een geslaagde kerstavond vraagt om voorbereiding; en de beste manier om goed voorbereid te zijn, is door onze tips te ontdekken. Op naar het feest van het jaar! Organiseer een Secret Santa Het idee van dit spel is om de naam van een van de gasten te trekken en voor

Lees meer »

5 cadeau-ideeën die je schoondochter zullen bevallen

Kerstmis nadert en je wilt graag een mooi cadeau geven aan je schoondochter… Het probleem is dat je geen idee hebt wat haar blij zou maken! Geen zorgen, hier zijn vijf ideeën voor vijf verschillende persoonlijkheden. Je vindt hier zeker wat je nodig hebt!   Voor de creatievelingen en/of kunstenaars:

Lees meer »