Definitie van grootouders

Definitie Grootouders?

Grootouders zijn letterlijk de ouders van de vader of moeder van een kind… ze zijn echt het belangrijkste deel van de familie, althans dat vinden wij bij HappyGrandsParents. be!

Je beseft pas hoe het is om grootouder te zijn als je het zelf bent geweest! Het is een magisch moment. Je wilt zoveel met je kleinkinderen delen… ze zien opgroeien, doe activiteiten met hen, lachen, maak gebruik van de woensdag om Doe-het-zelf-, tuin- of kookworkshops ! Maar het zijn vooral de mensen die er altijd zijn om te luisteren, gerust te stellen of levensproblemen op te lossen…

Dat is de ware definitie van grootouders, vinden wij!

Grands-Parents is een liefhebbende opa en een verwende oma!

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

De Verschillende Namen Voor Grootouder En Hun Betekenis!

Mamy, Papy, Oma, Grootmoe of Grootpa …. Vanwaar komen de namen die uw kleinkinderen u geven? Minder dan een halve eeuw geleden waren de roepnamen voor grootouders voor 99% dezelfde: Grootvader en Grootmoeder, Oma of Opa of nog Moemoeke en Vake. Vandaag is veel veranderd, er is veel meer keuze

Lees meer »

12 Vragen Die Alle Grootouders Zichzelf Stellen

Het is waar dat we soms twijfelen bij het stellen van zogenaamde “dwaze” vragen aan de ouders van onze eigen kleinkinderen. Wees gerust, u bent niet de enige grootouder die rondloopt met een vraagteken in zijn/haar hoofd, wachtend op de komende woensdag of het weekend erna. We hebben daarom 12

Lees meer »