5 restaurants waar je kleinkinderen koning zullen zijn !

U weet het maar al te goed, op restaurant gaan met uw kleinkinderen is een heel avontuur. Rester assis calmement en attendant un plat n’est pas évident pour eux. En eenmaal het bord op tafel, moeten ze het nog lekker vinden! Gelukkig zijn er in België restaurants die alles doen om hen (en u) gelukkig te maken. Hier zijn er een paar! Hier zijn er een paar !

La Brasserie Des Fagnes — Couvin

In een aangenaam en gezellig kader zal u al het lekkere van een brasserie vinden: heerlijke vis- en vleesgrillades, gevarieerde salades en tal van plaatselijke of streekspecialiteiten.

Voor uw kleinkinderen is alles voorzien. Voor de kleinsten (0 – 5 jaar) een volledig ingerichte speelruimte met glijbaan, trap, schans, tunnelpassage, enz. …. En voor de groteren (6 tot 12 jaar) een groot plein met verschillende glijbanen, koordladder, schommel, tunnel, apenparcours, enz…

https://www.brasseriedesfagnes.com/fr

Le Maximus — Baulers.

Een meer dan gezellig kader zowel voor klein als groot. Bij Maximus geniet u heerlijke grillades op houtvuur, een rijk aanbod aan kwaliteitsvlees en gerechten voor het grootste gedeelte klaargemaakt met huisbereide producten!

Dat is voor de ‘groten’. En voor de ‘kleintjes’ biedt Maximus een veilig ‘Kids-corner’ aan – mooi ingericht – waar uw kleinkinderen super veel plezier aan zullen beleven. De grootsten onder hen werden ook niet vergeten, een Wifi-verbinding staat ter hun beschikking.

https://www.restaurantmaximus.com/

Les Mimosas — Namen

Een ruim, lumineus, verzorgd en gezellig restaurant. Een dynamisch en steeds goedlachs team. Een vlotte parking, een schitterende terras met zicht op het landschap en een grote keuze aan heerlijke gerechten voor heel het gezin.

Dat op zich is al super! Maar daarbovenop zullen uw kleinkinderen kunnen genieten van een binnen- en een buitenspeelruimte om zich uit te leven! Wat kan men nog meer vragen?

https://www.restaurant-mimosas.be/la-carte/

Le Chicago Café — Brussel

Op bezoek of shopping in Brussel samen met uw kleinkinderen? Dan raden wij u een eetpauze aan in het Chicago Café, niet ver van het centrum! Een heel aangenaam en uitnodigend interieur, een eenvoudige keuken die zowel de grootouders als de kleinkinderen gelukkig zal maken. Deze laatsten zullen zelf extra kunnen genieten van een ‘kids-menu’ en een speciaal voor hen ingerichte leuke speelruimte!

Kleine bonus: kraanwater is gratis voor de klanten!

https://chicagocafe.be/

Los Gringos — Saintes.

Een Mexicaans restaurant met veel kleur en gastvrij, zowel voor volwassenen als voor (klein)kinderen. Op het programma tex-mex menu’s zoals grillades, tapas of nog Amerikaanse hamburgers waar uw kleinkinderen zeker volop van zullen genieten. En kers op de taart, elke woensdag krijgt u een gratis kindermenu voor een aankoopschijf van € 12,50!

http://www.losgringos.be/

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Recept pannenkoektaart

Ontdek onze heerlijke pannenkoekentaart! Ingrediënten : 8 tot 10 pannenkoeken 2 koppen verse room 1 kop suiker 4 eieren 1 zakje vanillesuiker 1 soeplepel bloem 1 snuifje zout 1 kop melk 1 soeplepel vanille-extract ¼ kop gesmolten boter Bereiding: Voorverwarm de oven tot 175°C. In een kom, klop samen tot

Lees meer »

Recept pannenkoek

Bekijk ons recept – we zijn er dol op! Ingrediënten: 250g bloem 4 eieren 50 cl melk 2 soeplepels suiker 1 snuifje zout 2 soeplepels olie Bereiding: In een kom, meng bloem, eieren, suiker en een snuifje zout. Blijf mengen en voeg langzaam de melk toe tot het bekomen van

Lees meer »