Een Facebook-account maken.

Hoe maak je een Facebook-account aan, het sociale netwerk dat alle grootouders hebben en een multinational die in 2008 werd opgericht door Marck Zuckerberg ? Si vous n’osez pas poser la question à vos Petits-Enfants ou à votre gendre, tous nos conseils pour la création de votre profil sont ici !

Waarom Een ​​Facebook-Account Aanmaken?

 1. Facebook is een ideale plek om in contact te blijven met uw kleinkinderen, kinderen, familie, uw vrienden en waarom niet opnieuw contact te leggen met collega’s van de bedrijven waarin u heeft gewerkt!
 2. Facebook is een uitstekend sociaal netwerk, waar u alles vindt om de tijd te doden!
 3. Om inhoud te plaatsen die u leuk vindt! Uw Facebook-pagina is uw persoonlijke ruimte: u doet ermee wat u wilt!

Facebookaccount Maken :

 1. Ga naar www.facebook.com Klik op Nieuw account maken. Er wordt een e-mail naar je adres gestuurd, dus vergeet niet je registratie te bevestigen.
 2. Kopieer de beveiligingscode op de volgende pagina en druk vervolgens opnieuw op de knop Registreren.
 3. Klik op Doorgaan. Je kunt ze dan als vrienden aanvragen. Voer je e-mailadres in. Als Facebook verbinding kan maken met je account (dit is bijvoorbeeld het geval voor Hotmail-, Gmail- of Yahoo! Mail-adressen), zal het je vragen om je wachtwoord in te voeren. Klik op de knop Vrienden zoeken en volg de instructies. Facebook zal je vertellen welke van je vrienden al geregistreerd zijn op Facebook. Selecteer de mensen die je wilt bevrienden door het vakje naast hun naam aan te vinken en klik vervolgens op de knop Toevoegen als vriend.
 4. De volgende stap bevestigt je verzoek en stelt voor dat je een e-mail stuurt naar al je vrienden die nog geen Facebook-profiel hebben aangemaakt. We raden je af dit te doen, omdat het neerkomt op spam. Klik op de knop Negeren.
 5. Vervolgens kun je je profiel invullen zodat vrienden je kunnen vinden: begin natuurlijk met je voor- en achternaam en vermeld bijvoorbeeld de naam van je middelbare school, je instelling voor hoger onderwijs en je bedrijf. Klik op Opslaan en ga verder.
 6. Facebook stelt dan nieuwe mensen voor die je misschien kent. Klik op de link Toevoegen als vriend voor degenen die je wilt uitnodigen, klik dan op de knop Opslaan en ga verder.
 7. Op het laatste scherm is het tijd om je profielfoto te kiezen zodat je vrienden je kunnen herkennen. Je kunt er een op je computer selecteren door op de link Foto uploaden te klikken. Geef altijd de voorkeur aan het .JPG-formaat, dat beter wordt ondersteund door Facebook.
 8. Houd er rekening mee dat je profiel volledig aanpasbaar is en dat niemand – en dan bedoelen we ook niemand – toegang heeft tot informatie die je vertrouwelijk wilt houden. Om ervoor te zorgen dat niemand informatie ziet die jij als vertrouwelijk beschouwt, kun je naar de beveiligingsinstellingen van je profiel gaan en wijzigen wie je informatie kan zien en wie toegang heeft tot je informatie. Pour accéder aux paramètres de sécurité, rendez-vous sur votre profil.Ga naar je profiel om naar de beveiligingsinstellingen te gaan. Klik op de drie kleine puntjes onder je profielfoto: er verschijnt een menu. Selecteer Profiel en identificatieparameters om alles naar wens te wijzigen.
  Een kleine opmerking van Grand-Mercredi: om net zo cool te zijn als je kleinkinderen, kun je het hebben over je “account” in plaats van je “rekening”. Een goed geplaatst Engels woord zal altijd effect hebben 😉

Hoe kan ik me abonneren op inhoud die ik leuk vind?

 1. Om toegang te krijgen tot informatie die je interesseert, kun je je abonneren op pagina’s of lid worden van groepen.
 2. Ga hiervoor naar de zoekbalk en typ een trefwoord in het lege veld. Je kunt bijvoorbeeld “Grand Mercredi” schrijven, of de naam van het bedrijf of de artiest die je zoekt. Alle pagina’s en groepen die betrekking hebben op ons merk worden daar weergegeven.
 3. Om je op een pagina te abonneren en ‘fan’ te worden, druk je gewoon op de grote duim omhoog die naast de paginanaam verschijnt.
 4. Voor een groep kun je vragen om lid te worden. Sommige zullen je zelfs vragen om een vragenlijst in te vullen om je authenticiteit te controleren. Een groep is vaak moeilijker toegankelijk dan een pagina: het zijn gesloten plaatsen waar je advies en steun kunt vinden, een afbeelding kunt publiceren of gewoon kunt samenkomen volgens je voorkeuren. Zorg er in groepen (net als in al je publicaties) voor dat je je commentaar matigt: een groep is een plaats voor goodwill!
 5. Publicaties en inhoud van groepen en pagina’s waartoe je behoort, verschijnen dan in je Nieuwsfeed!

Hoe kan ik anoniem blijven op Facebook?

Vergeet niet dat je account een persoonlijke ruimte is waar je de instellingen naar wens kunt wijzigen! Om anoniem te blijven op Facebook, kun je :

 1. Of gebruik een pseudoniem dat bestaat uit je voornaam en de naam van je oma.
 2. ervoor kiezen om geen profielfoto te gebruiken, of deze vervangen door een foto van je hond, je favoriete zanger of iets anders…
 3. Tik ten slotte in het menu op je beveiligingsinstellingen om te wijzigen welke vrienden toegang hebben tot je inhoud! Als je bijvoorbeeld een afbeelding of afbeeldingen in een publicatie plaatst, kun je selecteren welke contactpersonen welk type inhoud kunnen zien. Klik hiervoor op het hangslotje onder je naam als je een bericht wilt publiceren. Van daaruit kun je het publiek voor je publicatie selecteren!

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

De Verschillende Namen Voor Grootouder En Hun Betekenis!

Mamy, Papy, Oma, Grootmoe of Grootpa …. Vanwaar komen de namen die uw kleinkinderen u geven? Minder dan een halve eeuw geleden waren de roepnamen voor grootouders voor 99% dezelfde: Grootvader en Grootmoeder, Oma of Opa of nog Moemoeke en Vake. Vandaag is veel veranderd, er is veel meer keuze

Lees meer »

12 Vragen Die Alle Grootouders Zichzelf Stellen

Het is waar dat we soms twijfelen bij het stellen van zogenaamde “dwaze” vragen aan de ouders van onze eigen kleinkinderen. Wees gerust, u bent niet de enige grootouder die rondloopt met een vraagteken in zijn/haar hoofd, wachtend op de komende woensdag of het weekend erna. We hebben daarom 12

Lees meer »