Paasei-nest van chocolade-chantilly en rood fruit 6 PERSONEN

Bereidingstijd: 25 MIN.

Kooktijd: 20 MIN.

INGREDIËNTEN:

  • 12 cl dikke room

  • 150 g melkchocolade

  • 4 eieren

  • 90 g maïzena

  • 100 g fijne kristalsuiker

  • 30 g gesmolten boter

  • 1 eetlepel glutenvrije poedersuiker

  • 300 g rood fruit

 

VOORBEREIDING:

Verwarm de oven voor op 150°C. Plaats de room in een kom in de koelkast. Snijd de melkchocolade in stukjes. Scheid de eidooiers van de eiwitten. Klop de eidooiers met de fijne kristalsuiker tot een licht en schuimig mengsel. Voeg de gesmolten boter en de maïzena toe, en vervolgens de stijfgeklopte eiwitten. Giet het mengsel in kleine anti-aanbak bakvormpjes en bak 15 minuten in de oven. Laat afkoelen en haal uit de vormpjes. Klop de room stijf met de poedersuiker. Vul de kleine gebakjes met een beetje slagroom, voeg 50 g rood fruit toe aan elke basis van het gebakje en bestrooi met kleine paaseitjes.

Bron: Elle.fr

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Cupcakes voor Pasen

INGREDIËNTEN: 25 g amandelen 50 g bloem 25 g suiker 40 g boter 7,5 cl melk 2 eieren 3 theelepels honing 1 theelepel bakpoeder BEREIDING: Verwarm de oven voor op 180°C (thermostaat 6). Smelt de boter in een pan op laag vuur. Klop in een kom de eieren met de

Lees meer »

Marmercake speciaal voor Pasen 8 PERSONEN

Bereidingstijd: 40 MIN. Baktijd: 90 MIN.   INGREDIËNTEN: VOOR HET CHOCOLADEGEDEELTE: 200 G PURE CHOCOLADE 125 G GEZOUTEN BOTER 125 G SUIKER 75 G BLOEM 3 EIEREN VOOR HET VANILLEGEDEELTE: 110 G BOTER 150 G SUIKER 2 EIEREN 170 G BLOEM 1/2 THEELEPEL BAKPOEDER 100 G VOLLE MELK 1/2 THEELEPEL

Lees meer »

Paaseieren gevuld met chocolademousse 6 PERSONEN

Bereidingstijd: 30 MIN. Kooktijd: 10 MIN. Koeltijd: 2 uur INGREDIËNTEN: 25g pure chocolade 6 eieren 15cl slagroom 80g poedersuiker 1 snufje zout BEREIDING: Scheid voorzichtig de eiwitten van de dooiers door de eierschalen voorzichtig tot driekwart van hun hoogte te breken, zodat je de lege schalen kunt bewaren om de

Lees meer »