5 slimme cadeaus om aan je kleinkinderen te geven

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor Kerstmis voor je kleinkinderen? Wil je geen zoveelste zinloos speelgoed dat hen niets nieuws zal leren? Geen zorgen, we hebben precies wat je nodig hebt!

Een verhalenfabriek voor hun verbeelding:

Een kleine groene radio met grote gele knoppen. Stevig, gemakkelijk mee te nemen en eenvoudig in gebruik, het stelt je kleinkinderen in staat om zelf hun verhalen te creëren door de helden, plaatsen, bijpersonages maar ook de belangrijke objecten te kiezen. Eenmaal geselecteerd, worden deze verhalen vocaal verteld door getalenteerde Franse acteurs. Ideaal om de verbeelding van je kleinzonen en kleindochters te stimuleren en hun woordenschat op spectaculaire wijze te verrijken!

Van 3 tot 8 jaar – Prijs: Ongeveer €60

 

Een eerste wekker om te weten wanneer ze op moeten staan:

Hebben je kleinkinderen nog moeite om te weten wanneer ze kunnen opstaan of wanneer het nog tijd is om te slapen? Met deze slimme wekker krijgen ze alle indicaties om te weten of het tijd is om de dag te beginnen! Daartoe tonen kleine figuurtjes die slapen of wakker zijn zich op het juiste moment! De wekker heeft ook een achtergrondverlichte display, 3 alarmkeuzes en een “Snooze”-modus.

Vanaf 3 jaar – Prijs: Ongeveer €55

 

Een interactieve videowereldbol om de wereld te ontdekken:

Wil je je kleinkinderen op een speelse en complete manier geografie laten ontdekken? Deze interactieve videowereldbol stelt hen in staat om zelf de wereld te ontdekken. Met de meegeleverde stylus kunnen je kleinzonen en kleindochters gemakkelijk alle details van de aangewezen regio kennen dankzij het 2,7-inch kleurenscherm aan de voet van de wereldbol. En het zijn niet alleen afbeeldingen, want er zijn maar liefst 5 uur aan video’s beschikbaar, geproduceerd door de Britse BBC-televisie!

Vanaf 7 jaar – Prijs: Ongeveer €100

 

Een uil klok bouwpakket om hun logica te vergroten:

Zijn je kleinkinderen ouder en hebben ze behoefte aan constructieve en boeiende activiteiten? Dan is deze klok iets voor hen! Bestaande uit 161 lasergesneden stukken, heeft het alleen hun logica en behendigheid nodig om gemonteerd te worden met behulp van de handleiding! Eenmaal gemonteerd, wordt het model een prachtige klok die hen zowel de kwartsbewegingen als de specifieke slingermechanismen van precieze uurwerken zal laten ontdekken.

Vanaf 14 jaar – Prijs: Ongeveer €60

 

Trivial Pursuit familie-editie – om samen te spelen:

Wie kent Trivial Pursuit niet? Al tientallen jaren zorgt dit bordspel voor veel plezier onder volwassenen. Het principe is eenvoudig: vul de taartpunten zo snel mogelijk door de vragen over algemene kennis correct te beantwoorden. Maar nu kunnen deze goede tijden ook met je kleinkinderen worden beleefd! De Trivial Pursuit familie-editie biedt inderdaad “blauwe vraag” kaarten voor volwassenen en “gele vraag” kaarten speciaal ontworpen voor kinderen! Zo krijgt iedereen uitdagingen op zijn niveau en dezelfde kansen op succes!

Vanaf 8 jaar- Prijs: Ongeveer €55

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Wat zijn de data voor de volgende vakanties 2021/22

Wat een plezier om ze weer een paar dagen bij je thuis te hebben! Alleen al daarom krijgt het woord ‘vakantie’ weer betekenis! Maar weet je eigenlijk wel de data van de volgende schoolvakanties? We hebben aan je gedacht, hier is de lijst: Feest van de FWB: maandag 27 september

Lees meer »

Sinterklaas, wat vertel je aan je kleinkinderen?

Sinterklaas komt snel naderbij. En elke keer rijst de vraag. Als grootouders, wat moet je je kleinkinderen vertellen? Moet je relatief beknopt blijven of juist meer details toevoegen? Hier zijn enkele ideeën die je zullen helpen deze vraag te beantwoorden.   Leer je kleinkinderen de legende van Sinterklaas Jij, als

Lees meer »

Kerstfeest: 25 originele cadeau-ideeën voor uw kleinkinderen

Elke kerstavond is het hetzelfde liedje. Cadeau-ideeën vinden kan hoofdbrekens opleveren omdat uw kleinkinderen al veel spelletjes en speelgoed hebben gekregen tijdens Sinterklaas. Dus om het u gemakkelijker te maken, zijn hier 25 ideeën die hen nog meer magie kunnen brengen tijdens deze eindejaarsfeesten. Voor nieuwsgierige en gepassioneerde kleinkinderen: Een

Lees meer »