5 Kerstcadeaus voor je schoonzoon

De kerstdagen naderen en je hebt je schoonzoon getrokken voor de cadeau-uitwisseling. Probleem: je weet niet goed wat je moet kiezen! Maak je geen zorgen, als je schoonzoon op een van de volgende profielen lijkt, dan ben je verzekerd van succes!

 

De wijnkenner:

Je schoonzoon is degene die bij elk familiediner de perfecte “wijn-spijs” fles tevoorschijn haalt met de opmerking “Deze zal je verbazen!”. Als fan van nieuwe wijnontdekkingen en geïnteresseerd in de kunst van de oenologie, zal hij waarschijnlijk een gat in de lucht springen als je hem deze proefset aanbiedt die hij kan gebruiken bij 80 Belgische adressen! En met een beetje geluk nodigt hij je uit om mee te doen!

 

De tech-liefhebber:

Altijd vastgekleefd aan zijn telefoon, altijd zijn e-mails aan het checken of het laatste nieuws volgend. Je schoonzoon is ook degene die je helpt door binnen enkele seconden alle info te vinden die je nodig hebt! Maar daarvoor moet zijn smartphone wel opgeladen zijn! Dus waarom geef je hem niet een mooie draadloze oplaadstation, zodat hij nog meer tijd kan besparen!

 

De autoliefhebber:

Sinds hij bij je dochter is, weet je alles over Lamborghini, Maserati, Porsche en andere Ferrari’s. Je schoonzoon adoreert mooie carrosserieën en brullende motoren. Om hem zijn kennis over sport- en luxeauto’s te laten vergroten, geef hem dit prachtige boek. Je maakt hem een gelukkig man!

 

De muziekliefhebber:

Als er iets is dat deel uitmaakt van het leven van je schoonzoon, dan is het muziek. Elke keer als je hem ziet, speelt er muziek op de achtergrond. Eclectisch en altijd klaar om meegevoerd te worden door muzikale hits, hij is ook gek op concerten! Reden genoeg om hem deze concertbon voor de Ancienne Belgique te geven, zodat hij kan genieten van de optredens van zijn favoriete bands!

 

De sportieveling:

“Julien komt later, hij is aan het sporten”. Ja, die zin heb je vaak gehoord uit de mond van je dochter. Je schoonzoon heeft regelmatige fysieke activiteit nodig. Zonder dat voelt hij zich niet goed. Atletisch en fysiek in topvorm, hij is een genot om naar te kijken! Dus om hem zijn trainingen te optimaliseren en zijn prestaties te verhogen, geef hem een state-of-the-art smartwatch! Gegarandeerd een succes!

 

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Wat zijn de data voor de volgende vakanties 2021/22

Wat een plezier om ze weer een paar dagen bij je thuis te hebben! Alleen al daarom krijgt het woord ‘vakantie’ weer betekenis! Maar weet je eigenlijk wel de data van de volgende schoolvakanties? We hebben aan je gedacht, hier is de lijst: Feest van de FWB: maandag 27 september

Lees meer »

Sinterklaas, wat vertel je aan je kleinkinderen?

Sinterklaas komt snel naderbij. En elke keer rijst de vraag. Als grootouders, wat moet je je kleinkinderen vertellen? Moet je relatief beknopt blijven of juist meer details toevoegen? Hier zijn enkele ideeën die je zullen helpen deze vraag te beantwoorden.   Leer je kleinkinderen de legende van Sinterklaas Jij, als

Lees meer »

Kerstfeest: 25 originele cadeau-ideeën voor uw kleinkinderen

Elke kerstavond is het hetzelfde liedje. Cadeau-ideeën vinden kan hoofdbrekens opleveren omdat uw kleinkinderen al veel spelletjes en speelgoed hebben gekregen tijdens Sinterklaas. Dus om het u gemakkelijker te maken, zijn hier 25 ideeën die hen nog meer magie kunnen brengen tijdens deze eindejaarsfeesten. Voor nieuwsgierige en gepassioneerde kleinkinderen: Een

Lees meer »