5 cadeau-ideeën die je schoondochter zullen bevallen

Kerstmis nadert en je wilt graag een mooi cadeau geven aan je schoondochter… Het probleem is dat je geen idee hebt wat haar blij zou maken! Geen zorgen, hier zijn vijf ideeën voor vijf verschillende persoonlijkheden. Je vindt hier zeker wat je nodig hebt!

 

Voor de creatievelingen en/of kunstenaars: Als je schoondochter dol is op creatieve uitdagingen en graag nieuwe dingen maakt, waarom geef je haar dan geen kaarsenmaakset? Met talloze mogelijkheden zal het eindresultaat zowel esthetisch als heerlijk geurend zijn!

 

Voor de avonturiers: Als je schoondochter houdt van last-minute reizen en graag haar eigen reisroute plant, waarom geef je haar dan geen nieuwe, comfortabele en praktische rugzak? Ideaal voor haar ‘back-pack’ avonturen te voet of met de fiets!

 

Voor de coquettes: Als je schoondochter altijd piekfijn gekleed is en goed voor haar huid zorgt, waarom geef je haar dan geen assortiment dag- en nachtverzorgingsproducten? Een nuttig en aangenaam cadeau waar ze zeker blij mee zal zijn!

 

Voor de boekenwurmen: Als je schoondochter van lezen houdt en altijd goede boekadviezen heeft, waarom geef je haar dan geen digitale e-reader? Hiermee kan ze overal haar favoriete boeken meenemen en nog meer ontdekkingen doen!

 

Voor de sportievelingen: Als je schoondochter actief bezig is met hardlopen, cardio, aquagym en yoga, en vooral veel van yoga houdt, waarom geef je haar dan geen nieuwe yogatas? Praktisch en mooi, het zal zeker gewaardeerd worden door haar!

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

De Verschillende Namen Voor Grootouder En Hun Betekenis!

Mamy, Papy, Oma, Grootmoe of Grootpa …. Vanwaar komen de namen die uw kleinkinderen u geven? Minder dan een halve eeuw geleden waren de roepnamen voor grootouders voor 99% dezelfde: Grootvader en Grootmoeder, Oma of Opa of nog Moemoeke en Vake. Vandaag is veel veranderd, er is veel meer keuze

Lees meer »

12 Vragen Die Alle Grootouders Zichzelf Stellen

Het is waar dat we soms twijfelen bij het stellen van zogenaamde “dwaze” vragen aan de ouders van onze eigen kleinkinderen. Wees gerust, u bent niet de enige grootouder die rondloopt met een vraagteken in zijn/haar hoofd, wachtend op de komende woensdag of het weekend erna. We hebben daarom 12

Lees meer »