Op het laatste moment op vakantie met je kleinkinderen? Hier zijn 4 tips om je geluk te vinden!

Op het laatste moment op vakantie met je kleinkinderen?

De grote vakantie is hier, de school is voorbij, maar dit jaar heb je verzuimd om vakanties te boeken. Nu realiseer je je dat alles volgeboekt is of extreem duur! Geen zorgen, hier is onze top 4 van websites die je zullen helpen om aangename verblijven te vinden op even mooie plaatsen!

 

GITES.COM, DE IDEALE WEBSITE OM HET VAKANTIEHUIS VAN JE DROMEN TE VINDEN!

Sinds een paar jaar zijn ze helemaal in, en het is niet moeilijk om te zien waarom! Er zijn steeds meer vakantiehuisjes die een perfect alternatief bieden voor wie zich thuis wil voelen terwijl hij of zij naar een ander land ontsnapt. En om het huis te vinden dat je nodig hebt, is gites.com het referentieplatform. Op deze aantrekkelijke en praktische site kun je gites zoeken in veel Franse departementen. Voor elke gite kun je een beschrijving en talrijke foto’s raadplegen, evenals de beschikbare voorzieningen in de accommodatie, activiteiten in de omgeving en zelfs restaurants in de buurt!

Een gite voor elk type vakantie in Frankrijk, bekijk ons aanbod

 

SUNPARKS.BE, ALLES WAT JE NODIG HEBT OM PLEZIER TE MAKEN EN TE GENIETEN

Sunparks is niet minder dan acht residentiële vrijetijdsparken in België en buurlanden! Op de website sunparks.be kun je zoeken en het park vinden dat het best bij je past! Er zijn tal van mogelijkheden en de site heeft ook een pagina met actuele aanbiedingen die je niet wil missen!

Op elke pagina vind je ook een beschrijving van de beschikbare accommodatie met een overzicht van de aangeboden faciliteiten. Je vindt er ook informatie over de verschillende activiteiten die worden aangeboden, zoals grote zwembaden en waterspelen, speeltuinen en de verschillende fietspaden in de buurt. Kortom, alles wat je nodig hebt om je kleinkinderen te vermaken!

 

CENTERPARCS.BE, COMFORT EN ONTSPANNING OP EEN STEENWORP AFSTAND!

Net als Sunparks zijn Centerparcs vakantiedorpen in België, Frankrijk en Nederland. Maar waar Sunparcs je een aangename vakantie biedt tegen een zeer lage prijs, biedt Centerparcs meer comfort en faciliteiten van topkwaliteit. Op de website centerparcs.be vind je een ruime keuze aan eersteklas accommodaties, elk met een volledige beschrijving en vermelding van alle faciliteiten. Je komt er ook alles te weten over de activiteiten (en dat zijn er heel wat) die je op de domeinen kunt beoefenen, en over de uitzonderlijke natuurplekjes die je kunt ontdekken tijdens een wandeling met je kleinkinderen!

Bovendien kun je direct naast Disney Land Parijs boeken, dus je zult gegarandeerd een geweldige tijd hebben!

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

De Verschillende Namen Voor Grootouder En Hun Betekenis!

Mamy, Papy, Oma, Grootmoe of Grootpa …. Vanwaar komen de namen die uw kleinkinderen u geven? Minder dan een halve eeuw geleden waren de roepnamen voor grootouders voor 99% dezelfde: Grootvader en Grootmoeder, Oma of Opa of nog Moemoeke en Vake. Vandaag is veel veranderd, er is veel meer keuze

Lees meer »

12 Vragen Die Alle Grootouders Zichzelf Stellen

Het is waar dat we soms twijfelen bij het stellen van zogenaamde “dwaze” vragen aan de ouders van onze eigen kleinkinderen. Wees gerust, u bent niet de enige grootouder die rondloopt met een vraagteken in zijn/haar hoofd, wachtend op de komende woensdag of het weekend erna. We hebben daarom 12

Lees meer »