Moederdag 2023 2024 en 2025

Wanneer is het Moederdag in 2023?

Als je oma zegt, zeg je Moederdag! Logisch… Je bent een moeder voordat je een oma bent!

Hoe gaat het met je dochter? Breng je genoeg tijd met haar door?

Vaak vergeten we door de komst van een kleinkind ons eigen kind te koesteren! Nee, jij bent niet zo?

Nou, terug naar Moederdag! Hier zijn de data voor Moederdag in België:

Moederdag 2023: zondag 14 mei 2023

Moederdag 2024: zondag 12 mei 2024

Moederdag 2025: zondag 11 mei 2025

De data zullen hetzelfde zijn in Zwitserland en Quebec, terwijl de datum in Frankrijk anders zal zijn! Wat ben jij van plan voor Moederdag?

Waarom maak je niet van de gelegenheid gebruik om een dagje uit met je dochter te organiseren? Een dagje winkelen, een wandeling maken, etc. Weet je trouwens waar Moederdag vandaan komt? We laten het je uitzoeken!

Hetzelfde geldt voor Vaderdag… bekijk de data! Tot later in het jaar voor grootouderdag en grootvadersdag! Sorry, maar grootmoederdag is al voorbij…

We wensen jullie veel familieplezier!

Het HappyGrandsParents.be team

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Wat zijn de data voor de volgende vakanties 2021/22

Wat een plezier om ze weer een paar dagen bij je thuis te hebben! Alleen al daarom krijgt het woord ‘vakantie’ weer betekenis! Maar weet je eigenlijk wel de data van de volgende schoolvakanties? We hebben aan je gedacht, hier is de lijst: Feest van de FWB: maandag 27 september

Lees meer »

Sinterklaas, wat vertel je aan je kleinkinderen?

Sinterklaas komt snel naderbij. En elke keer rijst de vraag. Als grootouders, wat moet je je kleinkinderen vertellen? Moet je relatief beknopt blijven of juist meer details toevoegen? Hier zijn enkele ideeën die je zullen helpen deze vraag te beantwoorden.   Leer je kleinkinderen de legende van Sinterklaas Jij, als

Lees meer »

Kerstfeest: 25 originele cadeau-ideeën voor uw kleinkinderen

Elke kerstavond is het hetzelfde liedje. Cadeau-ideeën vinden kan hoofdbrekens opleveren omdat uw kleinkinderen al veel spelletjes en speelgoed hebben gekregen tijdens Sinterklaas. Dus om het u gemakkelijker te maken, zijn hier 25 ideeën die hen nog meer magie kunnen brengen tijdens deze eindejaarsfeesten. Voor nieuwsgierige en gepassioneerde kleinkinderen: Een

Lees meer »