Een DIY Paasmandje in de vorm van een konijn maken

Voor elk mandje:

  • een schone en droge plastic bloempot (goed gewassen met afwasmiddel)
  • sterke alleslijm
  • een lijmstift
  • een stift
  • een lint van ongeveer 30 cm (gerecycled)
  • 2 gekleurde vellen papier om de oren te maken. En dat is alles!

HOE MAAK JE EEN PAASMANDJE VAN GERECLYCLED MATERIAAL?

We beginnen met het uitknippen van twee oren voor elke pot uit een papier in dezelfde kleur als de pot, en dan twee kleinere vormen uit een lichter gekleurd papier om de binnenkant van de oren te maken.

We lijmen de twee delen van de oren aan elkaar met de lijmstift.

Vervolgens gebruiken we de sterke alleslijm om de oren aan de binnenkant van de plastic pot te lijmen. We drukken enkele momenten aan totdat de lijm goed vastzit.

Met de stift tekenen we de ogen en de snuit van het konijn.

We eindigen met het bevestigen van het lint om het hengsel van het mandje te maken: we halen elk uiteinde van het lint door twee tegenover elkaar liggende gaten in de plastic pot en maken knopen aan de onderkant.

We lijmen het lint aan elke kant aan de binnenwand van de pot.

En voilà, klaar voor de paaseierenjacht?

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »