Autoloze zondag en de week van de mobiliteit

Zoals jullie weten, vindt de Mobiliteitsweek elk jaar in september plaats! Het idee erachter is om na te denken over een nieuwe manier om je te verplaatsen… De auto is niet de oplossing voor alles!

Er worden heel wat evenementen georganiseerd in Wallonië, dus kom ze bekijken!

https://spw-intra.maps.arcgis.com/apps/Shortlist/index.html?appid=2d068844cf544b569e9ac2c87392c1bd

In Brussel heeft de Mobiliteitsweek een speciaal hoogtepunt: Autovrije Zondag!

Ontdek er alles over:

https://semainedelamobilite.brussels/

 

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Wat zijn de data voor de volgende vakanties 2021/22

Wat een plezier om ze weer een paar dagen bij je thuis te hebben! Alleen al daarom krijgt het woord ‘vakantie’ weer betekenis! Maar weet je eigenlijk wel de data van de volgende schoolvakanties? We hebben aan je gedacht, hier is de lijst: Feest van de FWB: maandag 27 september

Lees meer »

Sinterklaas, wat vertel je aan je kleinkinderen?

Sinterklaas komt snel naderbij. En elke keer rijst de vraag. Als grootouders, wat moet je je kleinkinderen vertellen? Moet je relatief beknopt blijven of juist meer details toevoegen? Hier zijn enkele ideeën die je zullen helpen deze vraag te beantwoorden.   Leer je kleinkinderen de legende van Sinterklaas Jij, als

Lees meer »

Kerstfeest: 25 originele cadeau-ideeën voor uw kleinkinderen

Elke kerstavond is het hetzelfde liedje. Cadeau-ideeën vinden kan hoofdbrekens opleveren omdat uw kleinkinderen al veel spelletjes en speelgoed hebben gekregen tijdens Sinterklaas. Dus om het u gemakkelijker te maken, zijn hier 25 ideeën die hen nog meer magie kunnen brengen tijdens deze eindejaarsfeesten. Voor nieuwsgierige en gepassioneerde kleinkinderen: Een

Lees meer »