4 Originele ideeën om in de tuin te spelen

Maak een gigantisch waterkleed! Wat als we je een manier zouden voorstellen om af te koelen zonder nat te worden? Met dit gigantische waterkleed zullen je kleintjes urenlang rennen, glijden en rollen zonder zich te bezeren. Gemaakt met grote zeilen die aan elkaar zijn bevestigd en gevuld met water, houdt dit kleed de kinderen koel terwijl ze een rijke buitenactiviteit vol lachen en capriolen kunnen beleven!

Op een andere manier bellen blazen! Bellen blazen, het tijdloze zomerspel! Kinderen zijn dol op deze activiteit die, naast bijzonder speels te zijn, goed is voor de adembeheersing, de coördinatie van bewegingen en het volgen met de ogen. Laten we enorme reuzenbellen maken met een hoepel of recyclen we een plastic fles en een oude sok om bubbelslangen te creëren!

Je eigen sprinkler maken! Wat als we een simpele plastic fles omtoveren tot een sproeier! Een tuinslang, een fles en wat gaatjes, en we zijn klaar om af te koelen terwijl we onze plastic flessen een tweede leven geven!

Uitvinden, experimenteren: Wat als we de kleintjes hun creativiteit laten gebruiken? Met water, afwasmiddel en voedingskleurstof kun je superkleurrijk schuim creëren waar ze hun handen in kunnen dompelen en naar hartenlust kunnen kliederen!

Bron: BlogHopToys.fr

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »