4 bordspellen die je thuis moet hebben

Of je nu op zoek bent naar een partyspel of een strategiespel, je zult zeker iets vinden dat je leuk vindt in onze selectie! Bij Repos Production is hun grootste motivatie om jou unieke speelmomenten met je familie en kleinkinderen te bieden!

Just One:

Laat een speler een mysteriewoord raden!

De regels: Een van de spelers trekt een kaart en kiest zonder te kijken een nummer van 1 tot 5 blind. Schrijf in het geheim een hint op je ezel. Vergelijk je ezels en annuleer dezelfde hints. Toon de overgebleven ezels aan de betreffende speler om het mysteriewoord te raden!

Meer weten: https://www.rprod.com/nl/games/just-one

Concept Kids:

Een spel volledig gewijd aan de dierenwereld! Laat je favoriete dieren raden. Maar ssst, je mag niet praten, woorden maken plaats voor iconen.

De regels: Alle kinderen proberen JOU een dier te laten raden. Neem de eerste kaart van de stapel zonder te kijken en plaats deze op de kaarthouder zodat alle kinderen het kunnen zien. Om de beurt plaatsen de kinderen een ring op een icoon op het speelbord om te proberen jou dit dier te laten raden. Je kunt zoveel antwoorden geven als je wilt.

Meer weten: https://www.rprod.com/nl/games/concept-kids

So Clover:

Met So Clover! schrijf je in het geheim een hint voor elk duo van sleutelwoorden. Samen moeten de andere spelers jouw sleutelwoorden vinden.

De regels: Ontdek de sleutelwoorden. Schrijf in het geheim een hint voor elk paar sleutelwoorden. Zullen de andere spelers jouw sleutelwoorden vinden?

Meer weten: https://www.rprod.com/nl/games/so-clover

Time’s Up Family:

Time’s Up! is de bestseller onder de partyspellen. In tegenstelling tot andere ‘culturele’ spellen, is geen encyclopedische kennis nodig om plezier te hebben. Een beetje sluwheid, een beetje aandacht, een beetje geheugen, en je bent klaar! Time’s Up! is een teamspeel dat in 3 rondes wordt gespeeld. Raad tijdens elke ronde zoveel mogelijk kaarten!

De regels:

Ronde 1: Beschrijven: De speler die aan de beurt is, kan zeggen wat hij wil om zijn team de kaart te laten raden binnen 40 seconden. Zodra het voorstel is geraden, legt de speler de kaart zichtbaar op tafel en gaat verder met de volgende kaart. Wanneer alle kaarten zijn geraden, ga je naar ronde twee.

Ronde 2: In één woord: Neem de 30 kaarten van de vorige ronde en meng ze. Deze keer kun je maar één woord zeggen! Je teamleden mogen maar één voorstel doen!

Ronde 3: Uitbeelden: Neem de 30 kaarten van de vorige ronde en meng ze. Nu moet je gaan uitbeelden!

Meer weten: https://www.rprod.com/nl/games/times-up-family

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

De Verschillende Namen Voor Grootouder En Hun Betekenis!

Mamy, Papy, Oma, Grootmoe of Grootpa …. Vanwaar komen de namen die uw kleinkinderen u geven? Minder dan een halve eeuw geleden waren de roepnamen voor grootouders voor 99% dezelfde: Grootvader en Grootmoeder, Oma of Opa of nog Moemoeke en Vake. Vandaag is veel veranderd, er is veel meer keuze

Lees meer »