5 Moederdagcadeau-ideeën voor je dochter of schoondochter.

Moederdag nadert en u hebt een dochter of schoondochter die zelf mama is geworden ? Welk geschenk zal haar echt plezier doen ? Niet altijd eenvoudig om hierop te antwoorden ! Hierbij enkele ideeën om haar evenveel te verwennen al zij u vertroetelt !

Idee Nr 1: Een Aantal Dagen Bij Haar Maaltijden Laten Leveren :​

Elke dag koken, is verre van gemakkelijk! U moet nadenken over het menu, winkelen, koken en opruimen… om de volgende dag opnieuw te beginnen! De Sisyphus-mythe, maar in een moderne versie. Of nu uw dochter of schoondochter – of hun wederhelft – deze taak op zich nemen, het is tijd en energie dat niet aan iets anders kan besteed worden! Bijgevolg zal het laten leveren van lekkere gerechten tijden 2, 3, 4 of zelfs 5 dagen haar zeker plezier doen. Niet alleen zal ze de alledaagse routine even kunnen verlaten en smullen, heel het gezin zal hiervan genieten en tijd hebben om iets anders te doen!

Geschenkidee Nr 2: Een Shopping-Uitstap :​

Wie zegt mama te zijn heeft duidelijk minder tijd voor zichzelf. En voor de meet kokette mama’s betekent dit ook minder gelegenheid om te gaan shoppen. Want u weet maar al te goed wat het betekent te gaan shoppen met kinderen. Men is gehaast, men kijkt voortdurend waar ze zijn, men kan er niet echt van genieten. Schenk haar dus een shopping-uitstap! Samen met u, een vriendin, haar wederhelft of alleen, het zal haar enorm veel deugd doen. En ondertussen zorgt u voor uw kleinkinderen! Zo zal iedereen blij en gelukkig zijn!

Geschenkidee Nr 3: Een Dag In Een Welzijnsruimte :​

Sommige houden van shoppen, andere meer van ontspanning. Wat beter in dat geval van een verlengd moment in een welzijnsruimte met zwembad, jacuzzi en sauna? En waarom niet on top een uur massage? U zorgt hiermee voor een gelukkige mama die nog meer zen zal zijn met uw kleinkinderen.

Geschenkidee Nr 4: Een Familiefotosessie ​

We weten het, in een koppel is het meestal altijd dezelfde persoon die achter het objectief staat… en bijgevolg, zelden zelf op de foto staat. En die persoon is heel vaak de mama. Bijgevolg zal een georganiseerde fotosessie, gestuurd door een echte fotograaf, een moment zijn dat uw dochter of kleindochter echt zal appreciëren. Een schitterende manier om samen met de familie deze Moederdag te vereeuwigen, een herinnering dia altijd binnen handbereik zal zijn.

Geschenkidee Nr 5: Een « Bon Voor” :​

U hebt er echt geen idee van wat uw dochter of schoondochter kan gelukkig maken? Dan is het beste idee misschien een “Bon voor”! Voor haar de gelegenheid om te kiezen wat ze echt graag heeft en het te gaan kopen wanneer ze hiervoor de kans heeft!

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

geschiedenis van pannenkoek

De pannenkoek is een traditioneel Frans gerecht dat zijn oorsprong heeft in de Middeleeuwen. De pannenkoek is een traditioneel Frans gerecht dat zijn oorsprong heeft in de Middeleeuwen. In de loop der eeuwen werd het recept verrijkt met het toevoegen van eieren, melk en suiker en werd de pannenkoek nog

Lees meer »