Bereidingstijd: 25 MIN.
Kooktijd: 20 MIN.
INGREDIËNTEN:
12 cl dikke room
150 g melkchocolade
4 eieren
90 g maïzena
100 g fijne kristalsuiker
30 g gesmolten boter
1 eetlepel glutenvrije poedersuiker
300 g rood fruit
VOORBEREIDING:
Verwarm de oven voor op 150°C. Plaats de room in een kom in de koelkast. Snijd de melkchocolade in stukjes. Scheid de eidooiers van de eiwitten. Klop de eidooiers met de fijne kristalsuiker tot een licht en schuimig mengsel. Voeg de gesmolten boter en de maïzena toe, en vervolgens de stijfgeklopte eiwitten. Giet het mengsel in kleine anti-aanbak bakvormpjes en bak 15 minuten in de oven. Laat afkoelen en haal uit de vormpjes. Klop de room stijf met de poedersuiker. Vul de kleine gebakjes met een beetje slagroom, voeg 50 g rood fruit toe aan elke basis van het gebakje en bestrooi met kleine paaseitjes.
Bron: Elle.fr