Paasei-nest van chocolade-chantilly en rood fruit 6 PERSONEN

Bereidingstijd: 25 MIN.

Kooktijd: 20 MIN.

INGREDIËNTEN:

  • 12 cl dikke room

  • 150 g melkchocolade

  • 4 eieren

  • 90 g maïzena

  • 100 g fijne kristalsuiker

  • 30 g gesmolten boter

  • 1 eetlepel glutenvrije poedersuiker

  • 300 g rood fruit

 

VOORBEREIDING:

Verwarm de oven voor op 150°C. Plaats de room in een kom in de koelkast. Snijd de melkchocolade in stukjes. Scheid de eidooiers van de eiwitten. Klop de eidooiers met de fijne kristalsuiker tot een licht en schuimig mengsel. Voeg de gesmolten boter en de maïzena toe, en vervolgens de stijfgeklopte eiwitten. Giet het mengsel in kleine anti-aanbak bakvormpjes en bak 15 minuten in de oven. Laat afkoelen en haal uit de vormpjes. Klop de room stijf met de poedersuiker. Vul de kleine gebakjes met een beetje slagroom, voeg 50 g rood fruit toe aan elke basis van het gebakje en bestrooi met kleine paaseitjes.

Bron: Elle.fr

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Cupcakes voor Pasen

INGREDIËNTEN: 25 g amandelen 50 g bloem 25 g suiker 40 g boter 7,5 cl melk 2 eieren 3 theelepels honing 1 theelepel bakpoeder BEREIDING: Verwarm de oven voor op

Lees meer »