De pensioenhervorming komt eraan, wat staat er op het programma?

Je hebt er waarschijnlijk al over gehoord: onze regering Vivaldi bereidt een pensioenhervorming voor. Hervorming betekent een lastig dossier! Hoewel we geen site zijn die gewijd is aan sociaal en politiek nieuws, wilden we toch de informatie en de momenteel beschikbare elementen doorgeven.

Hiervoor heeft Trends een heel goed artikel geschreven dat we je aanraden te lezen:

https://trends.levif.be/economie/politique-economique/que-nous-reserve-la-reforme-des-pensions/article-normal-1463507.html?cookie_check=1630586955

We wensen je veel leesplezier!

 

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

De Verschillende Namen Voor Grootouder En Hun Betekenis!

Mamy, Papy, Oma, Grootmoe of Grootpa …. Vanwaar komen de namen die uw kleinkinderen u geven? Minder dan een halve eeuw geleden waren de roepnamen voor grootouders voor 99% dezelfde: Grootvader en Grootmoeder, Oma of Opa of nog Moemoeke en Vake. Vandaag is veel veranderd, er is veel meer keuze

Lees meer »

12 Vragen Die Alle Grootouders Zichzelf Stellen

Het is waar dat we soms twijfelen bij het stellen van zogenaamde “dwaze” vragen aan de ouders van onze eigen kleinkinderen. Wees gerust, u bent niet de enige grootouder die rondloopt met een vraagteken in zijn/haar hoofd, wachtend op de komende woensdag of het weekend erna. We hebben daarom 12

Lees meer »