5 ideeën voor kerstactiviteiten 

Iedereen kijkt ernaar uit om heerlijke kerstmaaltijden te genieten en al zijn cadeautjes te ontdekken. Een magische sfeer maar… Niet helemaal rustgevend! Ontdek al onze ideeën voor activiteiten om je kleinkinderen bezig te houden.

 

Boswandelingen of uitstapjes naar de bergen:

Trek eropuit naar het dorp van de Kerstman! Als je geluk hebt om in de Ardennen te wonen, kun je genieten van de vakantie door tussen besneeuwde houten chalets en schitterende decoraties te slenteren. Laat je kleinkinderen kennismaken met prachtige ambachtslieden, culinaire specialiteiten en handgemaakte objecten. En als je niet in de Ardennen woont, maak dan een wandeling in het bos.

 

Uitstapje naar de ijsbaan:

Ga schaatsen! Of je kleintjes nu experts zijn in de triple axel of gewoon genieten van vrij schaatsen, ze zullen niet kunnen wachten om hun schaatsen aan te trekken en te glijden.

 

Kerstfilms kijken:

Geen kerstvakantie is compleet zonder het kijken van kerstfilms! Geniet van sprookjesachtige verhalen die je rechtstreeks naar het Hoge Noorden brengen. Maak van dit jaar een feestelijke tijd met avonturen waarin je kleintjes zelf de helden zijn.

 

Kerstkleurplaten om te printen:

Als er geen sneeuw is om buiten te spelen, pak dan je potloden en maak je klaar voor een artistieke middag. Leer je kleinkinderen hoe ze het dorp van de Kerstman kunnen tekenen of ontdek de Noordpool met gratis te printen kleurplaten vol rendieren en Eskimo’s!

 

Creatieve workshops:

Vergeet de verschillende spelletjes niet tijdens de kerstvakantie! Creëer je eigen winterse boter-kaas-en-eieren spel en breng lange winteravonden door met familieplezier.

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »