35 Kerstfilms om samen met je kleinkinderen te bekijken

Het is waar, Kerstmis is voorbij…

Maar wie heeft gezegd dat we het plezier niet kunnen verlengen? Buiten zijn de regen en kou aanwezig! Hier is een super activiteit om samen te doen: een kerstfilm kijken!

Gezellig samenkomen onder een deken of bij de open haard… Wat een genot om je te laten meeslepen door de feestelijke magie op het scherm!

#1 De Kerst Chronicles

Help de Kerstman en zijn elfjes Kerstmis te redden, dat zal zeker het kind in jou wakker maken!

#2 Jingle Jangle

Een film met de zachte tonen van een musical waarin feerie, magie en traditionele kerst samenkomen voor ons grootste plezier! Een lofzang op het leven zoals alleen kerstfilms dat kunnen.

#3 Klaus

Het ontroerende verhaal van een stad die de kerstsfeer herontdekt nadat het deze lange tijd verloren had.

#4 Angela’s Kerst

Een korte kerstfilm met een lief verhaal over familie, die slechts 30 minuten duurt en zowel volwassenen als kinderen zal bekoren.

#5 De Ster van Kerstmis

Met Mariah Carey die het hoofdnummer zingt, kun je deze kerstfilm alleen maar geweldig vinden! Voor kinderen die van dieren houden, zou dit ontroerende verhaal hen moeten boeien.

#6 De Polar Express

Als je sneeuw en de kerstsfeer wilt, kies dan voor deze animatiefilm die zowel jong als oud zal bekoren.

#7 Home Alone

Een cultfilm voor alle generaties, het is een must-watch volgens onze moeder testers en onze medewerkers!

#8 Frozen

Ook hier, het is een klassieker, maar we konden het niet uit onze lijst laten, zo vaak werd het genoemd. Om keer op keer te bekijken!

#9 Ice Age

Als je van animatiefilms houdt, dan is de komische geest van deze film met zijn zo innemende personages perfect om het hele gezin te vermaken!

#10 Beethoven’s Kerstmis

Maelle van het Family Lab beveelt het aan als je van honden houdt. Haar kinderen zijn er fan van, dus het is Beethoven op repeat tijdens de kerstperiode!

#11 Look Who’s Talking Now

Honden die totaal verschillend zijn en een humoristische toon, Maelle beveelt deze film aan waarin we enkele hilarische viervoeters volgen!

#12 Call Me Claus

Een vrouw die niet speciaal van Kerstmis houdt en leert weer van deze feestperiode te genieten. Perfect om met de familie te kijken, onze medewerkers adviseren het!

#13 The Santa Clause

Valentin en Julie bevelen deze film aan die ze geweldig vinden! Het ontroerende verhaal van een zoon en zijn vader die als Kerstman is aangewezen, zal je hart doen smelten.

#14 Miracle on 34th Street

Een Kerstman die er alles aan doet om te bewijzen dat hij de echte is! Een geweldige familiefilm die naar de kerstsfeer ruikt!

#15 The Holiday

Een film voor de grotere kinderen maar met een zo ontroerend liefdes- en vriendschapsverhaal dat het ideaal is om met je tieners te kijken voor een geweldige familietijd!

#16 The Nightmare Before Christmas

Stéphane, een van onze medewerkers, beveelt deze film aan waarin een skeletachtige vogelverschrikker de magie van Kerstmis ontdekt. Fun!

#17 Toy Story

Wie heeft nooit gedacht dat zijn speelgoed een eigen leven had als we er niet waren? In ieder geval, dat is wat we graag geloven in familie voor deze film.

#18 The Dog Who Saved Christmas

Een film voor alle dierenliefhebbers! Vanessa kijkt het eindeloos met haar kinderen en de hele familie houdt ervan.

#19 Le Père Noël est une ordure

Voor de grotere kinderen, zeker, maar meerdere van onze medewerkers vinden het leuk om deze komedie te kijken met de familie, waarin excentrieke personages kettingrampen veroorzaken.

#20 Jingle All the Way

Onze medewerkers houden van deze film die de inzet toont van een vader die absoluut het speelgoed wil vinden dat zijn zoon voor Kerstmis wil.

#21 Love Actually

Een kerstfilmklassieker die het lot van verschillende mensen tijdens de feestdagen volgt. Kijk het met tieners voor een super familie moment!

#22 Rudolph the Red-Nosed Reindeer

Voor Marie-Charlotte van het Family Lab is het een traditie! Haar dochters kennen het uit hun hoofd en ze houden ervan! Haar advies? Kijk de animatiefilm in de woonkamer met veel dekens, een goede warme chocolademelk met marshmallows, zoals in Amerika!

#23 A Christmas Carol

Onze medewerkers houden van deze animatiefilm, waarin een eenzame oude man leert van de kerstsfeer te houden.

#24 Anastasia

Het verhaal van een hertogin die zowel jong als oud zal ontroeren. Een aandoenlijke animatiefilm om onder de deken als familie te bekijken!

#25 The Grinch

Mathilda, een van onze medewerkers, beveelt het aan voor oudere kinderen. Een aandoenlijk monster dat allergisch is voor Kerstmis en zich laat vertederen door een klein meisje, je zult genieten van deze film met je kids!

#26 Big Fish

Een zoon gaat op zoek naar de verhalen die zijn vader vertelt en ontdekt vreemde waarheden. Een erg leuke film, aanbevolen door onze medewerkers.

#27 Robin Hood

Het is niet echt een kerstfilm, maar Céline van het Family Lab kijkt er altijd naar in december met haar familie.

#28 Beauty and the Beast

Een Disney-klassieker voor Claire, die een mooi verhaal vol levenslessen voor kinderen blijft.

#29 Shrek

Amélie geniet altijd van het kijken naar deze animatiefilm met haar kinderen tijdens de kerstperiode. Fantastische wezens en een grappige sfeer die goede stemming garandeert voor het hele gezin!

#30 Bridget Jones’s Diary

Een film voor de ouderen, maar je zult ervan genieten om het met je tieners te kijken, tussen moeders en dochters.

#31 Kung Fu Panda

Omdat je nooit genoeg kunt krijgen van animatiefilms met deze kinderen, is dit ook een aanbeveling van onze medewerkers, net zo grappig als aandoenlijk!

#32 Gremlins

Julie, onze medewerkster, beveelt deze animatiefilm aan waarin kleine fantasiewezens een stad teisteren.

#33 The Princess and the Goblin

Onze medewerkers vinden het leuk om deze film in deze periode te kijken, waarin een als jongen verklede prinses ten oorlog trekt om haar koninkrijk te redden.

#34 Mary Poppins

Voor zowel jong als oud, onze medewerkers genieten van het kijken naar deze film met het gezin tijdens de kerstperiode. Een vrouw met vreemde krachten brengt orde in een gezin, tot ons grootste plezier!

#35 Sissi

In Laurène’s familie houden de meisjes van prinsessen en films met designerjurken, dus Sissi is een must tijdens de feestdagen.

Al deze films zijn te bekijken in onze super pyjama’s! Pyjama’s uit de feestcollectie, om braaf of niet zo braaf op de Kerstman te wachten.

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »