Versieren met foto’s: ideeën en inspiratie voor Moederdag

Versieren met foto’s

Knijpers

Wasknijpers zijn een geweldige manier om je foto’s tijdelijk tentoon te stellen. Gebruik een touwtje en knijpers voor een wisselende decoratie.

Als je de lijst belangrijk vindt, kun je de wasknijpers in de lijst integreren!

Magneten

Hetzelfde principe als clips, maar minimalistischer en discreter. Vervang het koord door een metalen kabel en de clips door magneten.

Kleerhangers

Upcycling is de ster. Het redden en hergebruiken van voorwerpen is een zeer modieuze trend. Broekenhangers zijn een geweldige manier om je foto’s op te hangen.

De wereldkaart in foto’s

Aangezien het de bedoeling is om je mooiste reizen terug te vinden, waarom organiseer je ze dan niet direct op een wereldkaart.

Een muur van lijsten

Foto’s ophangen

In plaats van te kiezen voor illustraties, kun je je foto’s inlijsten en ze ophangen in een muur van lijsten. Zo kun je je landschappen aanpassen aan de seizoenen.

Als je een huurder bent of je je zorgen maakt over gaten in de muren, kies dan voor fotohangers. Dit is een oplossing die ik heb gekozen zodat mijn decor niet vast komt te zitten en ik het regelmatig kan veranderen.

Afplakband

Tot slot is gekleurd afplakband even decoratief als praktisch, dus bedenk je eigen lijsten en hang je foto’s op.

Bron: clemaroundthecorner

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »