Wat je nodig hebt:

Ingrediƫnten voor 250 gram chocoladepasta:

  • 130 gr hazelnoten
  • 10 cl amandelmelk
  • 90 gr poedersuiker
  • 70 gr gesmolten boter
  • 20 gr melkchocolade
  • 40 gr pure chocolade
  • 2 eetlepels druivenpitolie

Hoe maak je zelfgemaakte chocoladepasta:

  • Mix de poedersuiker 3 minuten lang zodat het nog fijner wordt.
  • Voeg de hazelnoten toe en mix deze nog eens 3 minuten.
  • Voeg de stukjes chocolade toe en mix het geheel nog 1 minuut.
  • Voeg de gesmolten boter en dan de olie toe tot je een gladde textuur krijgt.

En daar heb je het, eindelijk een heerlijke chocoladepasta zonder chemische ingrediƫnten!

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Recept voor chocolade-eieren voor Pasen

Bekijk ons recept – we zijn er dol op! IngrediĆ«nten voor heerlijke chocolade-eieren Zwarte chocolade Witte chocolade Melkchocolade Benodigde materialen Paaseierenvormen Keukenthermometer Spatel Voedselborstel Instructies De chocolade tempereren: smelt elke

Lees meer Ā»