Recept voor Bonne Maman jam ijsstokjes

Voor 4 ijsjes – Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediƫnten:

  • 15 aardbeien
  • 16 frambozen
  • 250g Griekse yoghurt
  • 250g mascarpone
  • 100g bruine suiker
  • 1 vanillestokje
  • 8 theelepels Bonne Maman Intenses Aardbeien- & Frambozenjam

Bereiding:

Meng de Griekse yoghurt en mascarpone in een kom.

Voeg het vanillestokje en de suiker toe.

Snijd de aardbeien in kleine stukjes en leg ze samen met de frambozen in de bodem van de ijsvorm.

Voeg voor elk ijsje een theelepel jam toe.

Vul vervolgens tot de rand met het yoghurtmengsel.

Voeg de stokjes toe.

Zet minstens 3 uur in de koelkast. Draai uit en het is klaar!

Deze ijsjes zijn even fris als fruitig en kunnen op oneindig veel manieren worden gebruikt voor een verwenmoment dat je met het hele gezin kunt delen. Het is een eenvoudige en originele manier om de kleine dingen in het leven te laten tellen.

Bron: MarieClaire.fr

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeĆ«n voor uw kleine rakkers! Ā  Modelleerpasta: Niet

Lees meer Ā»