Recept voor Bonne Maman jam ijsstokjes

Voor 4 ijsjes – Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediƫnten:

  • 15 aardbeien
  • 16 frambozen
  • 250g Griekse yoghurt
  • 250g mascarpone
  • 100g bruine suiker
  • 1 vanillestokje
  • 8 theelepels Bonne Maman Intenses Aardbeien- & Frambozenjam

Bereiding:

Meng de Griekse yoghurt en mascarpone in een kom.

Voeg het vanillestokje en de suiker toe.

Snijd de aardbeien in kleine stukjes en leg ze samen met de frambozen in de bodem van de ijsvorm.

Voeg voor elk ijsje een theelepel jam toe.

Vul vervolgens tot de rand met het yoghurtmengsel.

Voeg de stokjes toe.

Zet minstens 3 uur in de koelkast. Draai uit en het is klaar!

Deze ijsjes zijn even fris als fruitig en kunnen op oneindig veel manieren worden gebruikt voor een verwenmoment dat je met het hele gezin kunt delen. Het is een eenvoudige en originele manier om de kleine dingen in het leven te laten tellen.

Bron: MarieClaire.fr

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

We hebben Splendor Duel voor je getest, een strategiespel

Daag de rivaliserende gilde uit in een strategische race naar de overwinning in dit boeiende spel uit het Splendor-universum, speciaal ontworpen voor twee spelers.Ā  Pak 3 verbonden Edelstenen en Parels van het gemeenschappelijke speelbord, koop juwelenkaarten om van hun effecten te profiteren, win koninklijke gunsten en gebruik je Privileges op

Lees meer Ā»

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer Ā»

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeĆ«n voor uw kleine rakkers! Ā  Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water Ā½ tas zout

Lees meer Ā»