Voor 4 ijsjes – Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediƫnten:
- 15 aardbeien
- 16 frambozen
- 250g Griekse yoghurt
- 250g mascarpone
- 100g bruine suiker
- 1 vanillestokje
- 8 theelepels Bonne Maman Intenses Aardbeien- & Frambozenjam
Bereiding:
Meng de Griekse yoghurt en mascarpone in een kom.
Voeg het vanillestokje en de suiker toe.
Snijd de aardbeien in kleine stukjes en leg ze samen met de frambozen in de bodem van de ijsvorm.
Voeg voor elk ijsje een theelepel jam toe.
Vul vervolgens tot de rand met het yoghurtmengsel.
Voeg de stokjes toe.
Zet minstens 3 uur in de koelkast. Draai uit en het is klaar!
Deze ijsjes zijn even fris als fruitig en kunnen op oneindig veel manieren worden gebruikt voor een verwenmoment dat je met het hele gezin kunt delen. Het is een eenvoudige en originele manier om de kleine dingen in het leven te laten tellen.
Bron: MarieClaire.fr