Ons recept voor Petit Beurre Taart

Hier is een ideaal recept voor een snack of een verjaardag, gegarandeerd plezier!

Ingrediënten voor 6 personen:

  • 300 g pure chocolade
  • 150 g boter
  • 40 echte Petit Beurre LU® koekjes

Aan de slag:

  • Breek de chocolade in stukjes in een pan, voeg de in stukjes gesneden boter toe.
  • Laat op laag vuur smelten terwijl je roert tot je een gladde textuur krijgt.
  • Bekleed een rechthoekige cakevorm met plasticfolie.
  • Bouw de taart op: leg een laag van de echte Petit Beurre LU® koekjes op de bodem, giet er een dunne laag gesmolten chocolade over, en leg dan weer een laag koekjes, en zo voort tot de taart opgebouwd is.
  • Eindig met een laag chocolade.
  • Houd een beetje chocolade apart voor het afwerken van de zijkanten van de taart na het koelen.
  • Zet de taart 3 uur in de koelkast. Ontvorm de taart op een schaal.
  • Verwarm de rest van de chocolade opnieuw en bestrijk hiermee de zijkanten van de taart.
  • Zet de taart nog 1 uur in de koelkast.
  • Serveer koud.

Bron: LU

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet

Lees meer »