Medusen maken met een kartonnen bordje

Het nodige materiaal om deze medusen te maken:

♦ 1 kartonnen bordje

♦ verf

♦ crêpepapier in verschillende kleuren

♦ 1 nietmachine

♦ wit papier

♦ 1 zwarte stift

♦ lijm

♦ schaar

♦ plakband

De verschillende stappen om medusen te creëren met kartonnen bordjes: Knip de bordjes van tevoren door, zodat uw kleinkinderen daarna hun twee bordstukken kunnen schilderen.

Tijdens het drogen kiest u de kleuren van het crêpepapier en knipt u stroken in verschillende kleuren uit. Plak deze aan de binnenkant van het halve bordje met plakband. Plaats vervolgens de andere helft van het bordje erop en niet deze aan elkaar vast.

Voeg daarna de ogen toe, die uit wit papier geknipt en met een zwarte stift getekend zijn.

Nu hoeft u alleen nog maar deze mooie medusen in de luchtstromen van het huis op te hangen, en bovendien maakt het crêpepapier een licht geluid, wat doet denken aan de zee!

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »