Mappen personaliseren met washi-tape:

Wat je nodig hebt:

  • Mappen
  • Washi-tape en/of Duck-tape
  • Karton
  • Schaar

Aan de slag:

Begin met het voorbereiden van je kartonnen basis. Je gebruikt deze basis om in de transparante voorflap te schuiven voor een leuke personalisatie. Nadat je je eerste omslag hebt gemaakt (te zien op de foto hieronder).

Voeg een extra breedte toe aan de vooromslag van de map, snijd deze vervolgens af om te gebruiken als de rug (zoals hieronder aangegeven). Dit bespaart tijd.

Wanneer je basis klaar is, begin je met het aanbrengen van je decoratieve tapes op de voorkant van het karton. Kies je washi-tape en begin met plakken. Je kunt de tape in elk gewenst patroon of volgorde plaatsen. Dit is jouw kans om creatief te zijn. Wanneer je elke tape plaatst, kun je eenvoudig de uiteinden aan de achterkant wegwerken waar ze niet zichtbaar zijn. Het is zo eenvoudig en leuk, dit kan zelfs een geweldig knutselwerk zijn voor de terugkeer naar school voor je kinderen!

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »