Maak je eigen ijsthee!

STAP 1

Breng 1 liter water aan de kook en voeg de theezakjes toe. Laat maximaal 15 minuten trekken.

STAP 2

Terwijl het water nog heet is, voeg je de suiker toe (een grote eetlepel), de in grove schaafsel gesneden citroenschil en de in 4 gesneden citroen.

STAP 3

Laat afkoelen alvorens in de koelkast te plaatsen (minimum 6 uur).

STAP 4

Voeg een paar blaadjes munt toe voor het opdienen.

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »