Een zelfgemaakte sneeuwbol maken

In afwachting van de vakantie stellen we voor om samen met de kleintjes een zelfgemaakte sneeuwbol te maken! Je kunt ze een thema, een kleur laten kiezen en veel sneeuwbollen laten maken om aan de ouders te geven of om hun kamer mee te decoreren!

Je hebt nodig:

  • Glazen pot
  • Kleine plastic figuurtjes (figuurtjes van Driekoningentaart, speeltjes uit Kinder Surprise, Playmobil figuurtje, …)
  • Glycerine
  • Glitterpoeder in de kleur van je keuze
  • Waterdichte lijm De uitvoering:
  • Verwijder het deksel van de glazen pot en lijm de plastic figuurtjes op de binnenkant van het deksel.
  • Vul de glazen pot met water tot bijna aan de rand.
  • Voeg een snufje glitter toe en enkele druppels glycerine, wat ervoor zorgt dat de glitters in het water zweven.
  • Plaats het deksel terug, schud de bol en daar heb je het. Geweldig, toch?

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »