DIY voor Sinterklaas!

Het is weer zover, de Feesten komen eraan! De eerste datum in de adventskalender: Sinterklaas… ben jij er klaar voor? Weet jij al wat je kleinkinderen cadeau willen?

Wij hebben voor je gezorgd! Dit jaar weten we dat de budgetten krapper zijn dan ooit, dus waarom zou je niet zelf of samen met je kleinkinderen iets doen? Het eerste wat je moet doen is uitzoeken wat je kleinkinderen willen voor Sinterklaas. Hiervoor hebben we een Sinterklaasbrief voor je gemaakt. Die laat je samen met je kleinkinderen invullen. Het wordt gegarandeerd een leuke activiteit! Speelgoedcatalogi uitknippen is leuk en bovendien kun je ze er gemakkelijk blij mee maken zonder te hoeven wachten tot papa en mama het overnemen.

Een beetje Sinterklaas versieren?

Naast de klassieke wortel en het glas melk hebben we nog een heleboel andere ideeën! Gegraveerde stempels voor Sinterklaas, de Kerstman uit zijn zak, Sinterklaas snoeppot, raamdecoraties, Sinterklaas in parelmoer of zijde klei… de lijst is lang, en de momenten om te delen ook! Lees meer over al deze knutsels

Geniet van de voorbereidingen, en tot snel voor dezelfde oefening met Kerstmis

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »