9 activiteiten voor tijdens de grote vakantie

Hier zijn 9 activiteiten om te doen tijdens de vakantie, die je kleinkinderen zeker zullen vermaken:

 

Een bezoek aan Pairi Daiza:

Tijdens de eindejaarsfeesten opent Pairi Daiza zijn deuren, met een grote primeur voor degenen die het park niet in de zomer konden bezoeken. Je kunt samen met je kleinkinderen de bewoners van het park begroeten en plezier hebben op de grootste drijvende ijsbaan van Europa!

 

Koezio:

Neem je kleinkinderen mee naar Koezio, een centrum waar ze enkele uren spion kunnen spelen. Een missie die je als gezin moet volbrengen, een soort escape game met fysieke proeven, algemene kennisvragen, logische tests en ten slotte een parcours op hoogte.

 

Het waterpark van Bellewaerde:

Dit nieuwe waterpark in België is een tropische oase waar je je kunt opwarmen tijdens de wintermaanden. Bellewaerde Aquapark verwelkomt je in een feestelijke sfeer, met decoraties en glinsterende lichten die het waterpark sieren.

 

Word de glíjkoníng:

Ga naar Safari Smile, een uitzonderlijk tijdelijk museum: ballenbakken, een pizza-surfplank… Smile Safari is het Disneyland voor Instagrammers. In totaal biedt het museum 25 decors. Van surrealistische sferen tot scènes die verbluffend realistisch zijn: er is voor ieder wat wils. Lachen en mooie herinneringen gegarandeerd!

 

Een uitje naar de bioscoop:

Ontdek de nieuwe Disney-film en geniet van een klassiek uitstapje tijdens de eindejaarsfeesten.

 

Café-Céramique:

Laat je artistieke ziel spreken dankzij keramiek! In België zijn er veel keramiekcafés geopend. Een ideaal moment om samen te genieten van een lekkernij en wat vertrouwelijkheden, terwijl je plezier hebt! Een zen, speels en artistiek moment dat de kinderen geweldig zullen vinden! Onze favoriete adressen om aan deze activiteit deel te nemen: C.Ramic Art Café

 

Een uitstapje naar Coudenberg:

Elk jaar organiseert het voormalige koninklijke paleis dat nu een museum is, een reeks activiteiten voor kinderen. Dit jaar heeft het museum alles uit de kast gehaald met een leuk parcours, een originele schattenjacht. Gewapend met een rugzak met daarin een schatkaart, een vermomming, een puzzel en een zaklamp, moeten de kinderen raadsels oplossen om het wachtwoord te vinden dat hen toegang geeft tot de schat.

 

Winterplezier:

Vaste bezoekers zullen u vertellen dat dit een evenement is dat u niet mag missen. Al bijna 20 jaar verwarmen de Winterpret het hart van de hoofdstad met hun lichtspektakels, hun schattige kleine chalets, hun gastronomische specialiteiten, hun animaties en… hun heerlijke glühwein (of warme chocolademelk voor de kinderen)!

 

Virtual Room:

Escape Games zijn de perfecte plek om de samenhang en medeplichtigheid van je gezin te testen. Uitgerust met een 3D-bril, een helm en controllers, neemt dit escape-spel je mee op een reis door de tijd. Van de prehistorie, het oude Egypte tot de toekomst: u moet een reeks raadsels oplossen.

 

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »