Moederdag: 2 cadeau-ideeën voor je kleinkinderen

Nu zondag is het Moederdag! Vergeet de traditionele bloemenboeketten, wij stellen u voor uw kleinkinderen te helpen er zelf een te maken. Een gepersonaliseerd geschenk, er is geen betere manier om de mama gelukkig te maken!

Een Hart Met De Vingerafdrukken Van Heel De Familie:​

Dit werk is een leuke manier om heel het gezin te laten deelnemen bij het maken van een mooi geschenk voor de mama. U heeft niet veel nodig, enkel een beetje verf, een blad papier en een mooi kadertje. En het resultaat is echt schitterend, nee?

Hoe gaat u tewerk:

  • Het volstaat elk lid van de familie een kleur toe te wijzen (kinderen, papa en waarom niet de grootouders?)
  • Teken een hart op het blad/doek
  • Iedereen apart brengt met zijn/haar vinger verf op het blad/doek
  • Eenmaal het hart ‘gevuld’, hebt u gedaan! Enkel nog schenken nu zondag.

Een Bladwijzer In De Vorm Van Een Hart:​

Mama houdt van lezen? Dan is hier het gepaste huisgemaakte geschenk. Een schattige origami-bladwijzer in de vorm van een hart.

Elk hart heeft een vierkant half blad origami nodig. (Mijn artikel was een vierkant van 5” elke zijde (12,70 cm), mijn startstuk na het knippen in de helft is en vierkant van 5” x 2.5” (12,70 X 6,35 cm)

Volg de vouwstappen hieronder om het te maken:

Bron : tête à modeler

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »