Moederdag: 2 cadeau-ideeën voor je kleinkinderen

Nu zondag is het Moederdag! Vergeet de traditionele bloemenboeketten, wij stellen u voor uw kleinkinderen te helpen er zelf een te maken. Een gepersonaliseerd geschenk, er is geen betere manier om de mama gelukkig te maken!

Een Hart Met De Vingerafdrukken Van Heel De Familie:​

Dit werk is een leuke manier om heel het gezin te laten deelnemen bij het maken van een mooi geschenk voor de mama. U heeft niet veel nodig, enkel een beetje verf, een blad papier en een mooi kadertje. En het resultaat is echt schitterend, nee?

Hoe gaat u tewerk:

  • Het volstaat elk lid van de familie een kleur toe te wijzen (kinderen, papa en waarom niet de grootouders?)
  • Teken een hart op het blad/doek
  • Iedereen apart brengt met zijn/haar vinger verf op het blad/doek
  • Eenmaal het hart ‘gevuld’, hebt u gedaan! Enkel nog schenken nu zondag.

Een Bladwijzer In De Vorm Van Een Hart:​

Mama houdt van lezen? Dan is hier het gepaste huisgemaakte geschenk. Een schattige origami-bladwijzer in de vorm van een hart.

Elk hart heeft een vierkant half blad origami nodig. (Mijn artikel was een vierkant van 5” elke zijde (12,70 cm), mijn startstuk na het knippen in de helft is en vierkant van 5” x 2.5” (12,70 X 6,35 cm)

Volg de vouwstappen hieronder om het te maken:

Bron : tête à modeler

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Think Pink

‘Wie Zorgt Voor Jouw Borsten?’: De Nieuwe Sensibiliseringscampagne Voor De Mammotest Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in op de uitnodiging van de overheid voor een gratis screeningsmammografie. Dat cijfer ligt ver onder de Europese aanbevelingen. Daarom lanceren wij de campagne ‘Wie zorgt

Lees meer »

Tonijn en zalm sushi en maki recept.

oor deze internationale Sushi-dag, nodigen we u uit om te proberen samen met uw kleinkinderen de topper van de Japanse keuken klaar te maken:Japanse gestoomde rijst met sushi-azijn, gemodelleerd met de hand en afgewerkt met rauwe vis of versierd met vis en opgerold in een algenblad.

Lees meer »

In de tuin in juni: wat planten, zaaien en doen in jun i?

Als scharnier tussen het einde van de lente en het begin van de zomer, is juni de maand van de hoop . Het zonnetje is nu vaak op de afspraak en we krijgen onze eerste zomerkleurtjes. Maar we zijn er nog niet, het is nog geen vakantie, zeker niet voor uw tuiniershart dat in de komende maand zeker sneller zal kloppen!

Lees meer »