5 ontbijtideeën voor de kerstochtend

Ontbijt is een belangrijke maaltijd en wat is er beter dan een heerlijk uitgebreid kerstontbijt. Hier zijn 5 ideeën voor een geslaagd kerstontbijt.

De Kouglof:

De kouglof is perfect voor het kerstontbijt. Snijd in dikke plakken en besmeer ze met jam, het is echt heerlijk.

Melkbroodjes met chocoladestukjes:

Deze kleine melkbroodjes zijn makkelijk te maken; voeg chocoladestukjes toe voor extra smaak.

De Cougnou:

Op de kerstochtend komt de hele familie samen aan tafel voor het traditionele ontbijt. Om te delen: een zelfgemaakte cougnou met rozijnen of suiker (of beide, voor de echte lekkerbekken), geserveerd met heerlijke warme chocolademelk.

Peperkoek:

Dit recept is onfeilbaar en vooral heerlijk om de dag met een zoete noot te beginnen. Hier is ons recept: [receptlink].

Wentelteefjes:

Wentelteefjes of verloren brioche zijn perfect voor een kerstontbijt, voeg wat fruit en een beetje honing toe voordat je aan tafel gaat.

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Het Spel So Clover : We Hebben Het Voor U Getest!

Kent u dit bordspel niet? Geen wonder, het is gloednieuw! Uitgebracht in juli, was het het spel voor de zomer bij Happy-oma-opa.be We hebben het zo vaak gespeeld dat we te laat zijn en nu pas het testartikel vrijgeven! Wij willen u graag kennis laten maken met dit spel. So

Lees meer »

Zelfgemaakte Modelleerpasta

Geen gesofisticeerd materiaal nodig voor uw kleinkinderen om bij u thuis volop plezier te beleven. Hierbij en paar gemakkelijke en vooral veilige ideeën voor uw kleine rakkers!   Modelleerpasta: Niet toxisch recept (voorkom echter zorgvuldig het inslikken): Giet in een kom: 1 tas bloem 1 tas water ½ tas zout

Lees meer »