Recept: huisgemaakte mini Bn’s

U Hebt Nodig :

 • 200 g zachte boter
 • 100 g suiker
 • 350 g bloem
 • water
 • 20 cl room
 • 200 g praliné

Laat ons beginnen:

 1. Meng boter en suiker. Voeg beetje bij beetje de bloem toe en eindig met het water.
 2. Laat het bekomen deeg 30 minuten rusten in de koelkast.
 3. Rol het deeg uit met een deegrol en vorm cirkels met een getande snijvorm. Teken gezichtjes op de heft van uw cirkeltjes (gebruik een strootje voor de ogen).
 4. Plaats 15 minuten in een oven op 180°.
 5. Warm de room op en giet ze op de chocolade om een ganache te bekomen. Goed mengen en laten afkoelen.
 6. Eenmaal afgekoeld smeert u de ganache uit op de helft van de koekjes (zonder gezichtje), daarna bedekt u ze met de andere helft cirkeltjes (met gezichtje).
 7. Ziezo, uw BN-koekjes zijn klaar! Smakelijk

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Think Pink

‘Wie Zorgt Voor Jouw Borsten?’: De Nieuwe Sensibiliseringscampagne Voor De Mammotest Momenteel gaat minder dan 10 % van alle vrouwen in Brussel en Wallonië in op de uitnodiging van de overheid voor een gratis screeningsmammografie. Dat cijfer ligt ver onder de Europese aanbevelingen. Daarom lanceren wij de campagne ‘Wie zorgt

Lees meer »

Tonijn en zalm sushi en maki recept.

oor deze internationale Sushi-dag, nodigen we u uit om te proberen samen met uw kleinkinderen de topper van de Japanse keuken klaar te maken:Japanse gestoomde rijst met sushi-azijn, gemodelleerd met de hand en afgewerkt met rauwe vis of versierd met vis en opgerold in een algenblad.

Lees meer »

In de tuin in juni: wat planten, zaaien en doen in jun i?

Als scharnier tussen het einde van de lente en het begin van de zomer, is juni de maand van de hoop . Het zonnetje is nu vaak op de afspraak en we krijgen onze eerste zomerkleurtjes. Maar we zijn er nog niet, het is nog geen vakantie, zeker niet voor uw tuiniershart dat in de komende maand zeker sneller zal kloppen!

Lees meer »