U Hebt Nodig :

  • 200 g zachte boter
  • 100 g suiker
  • 350 g bloem
  • water
  • 20 cl room
  • 200 g praliné

Laat ons beginnen:

  1. Meng boter en suiker. Voeg beetje bij beetje de bloem toe en eindig met het water.
  2. Laat het bekomen deeg 30 minuten rusten in de koelkast.
  3. Rol het deeg uit met een deegrol en vorm cirkels met een getande snijvorm. Teken gezichtjes op de heft van uw cirkeltjes (gebruik een strootje voor de ogen).
  4. Plaats 15 minuten in een oven op 180°.
  5. Warm de room op en giet ze op de chocolade om een ganache te bekomen. Goed mengen en laten afkoelen.
  6. Eenmaal afgekoeld smeert u de ganache uit op de helft van de koekjes (zonder gezichtje), daarna bedekt u ze met de andere helft cirkeltjes (met gezichtje).
  7. Ziezo, uw BN-koekjes zijn klaar! Smakelijk

Deel deze inhoud:

Lees ook in categorie :

Recept voor chocolade-eieren voor Pasen

Bekijk ons recept – we zijn er dol op! Ingrediënten voor heerlijke chocolade-eieren Zwarte chocolade Witte chocolade Melkchocolade Benodigde materialen Paaseierenvormen Keukenthermometer Spatel Voedselborstel Instructies De chocolade tempereren: smelt elke

Lees meer »