adverteerders

HappYGrandsParents

De media die met de grootouders kan praten!

Het potentieel dat senioren vertegenwoordigen in uw marktaandeel is goed ingeburgerd. Met 50% van de koopkracht en meer dan 35% van de bevolking groeit deze markt constant! Niets beters voor merken en adverteerders dan een groeiend doelwit aan te spreken. Maar het is een vergissing om op een homogene manier aan dit doelwit te denken, in welk geval de markeringen het risico lopen met het zwaard in het water te worden geraakt. Praten met grootouders, die 80% van de seniorenmarkt vertegenwoordigen, lijkt actueler en slimmer. Weinig senioren erkennen zichzelf als senioren en nemen deze rol op zich, terwijl ze allemaal trots zijn om grootouders te zijn, een rol die verenigt en boeit, maar vooral heel positief is in de samenleving en die volledig zijn plaats in het gezin inneemt!

Grootouders zijn is, voor senioren hun:

HappyGrandsParents.be

HappyGrandsParents.be is ook beschikbaar in een Nederlandstalige versie met Happy-Oma-Opa.be. 

Het programma is identiek in dezelfde timing. Je hebt de keuze om aan één of twee regio’s te werken …

HappyGrandsparents.be / Happy-Oma-Opa.be

In cijfers

Onze community werd eind 2019 opgericht en is in iets meer dan een jaar tijd erg sterk gegroeid!

0
Facebook-volgers buiten de nieuwsbriefabonnees​
0
Naast Facebook-volgers geabonneerd op de nieuwsbrief​
0
Bezoekers van de site in 2020

Wat HappyGrandsParents te bieden heeft aan senioren!

HappyGrandsParents.be / Happy-Oma-Opa.be is een gemeenschap die tot doel heeft deze nieuwe generatie grootouders te helpen dit langverwachte moment beter te beleven met een vrolijke, familiale en herkenbare toon, een tijdloze redactionele lijn en een sterke en moderne visuele identiteit!

Informatie

Via de blog publiceren we regelmatig interessante content om nog meer te genieten van zijn leven als grootouder!

Goede plannen

Clubs, partnervoordelen of eenvoudige inhoud, het doel is om zoveel mogelijk geweldige tips met onze community te delen!

Opwellingen

Ontdek grappige, ontroerende of evenementgerelateerde berichten, ontdek de favoriete tool van onze community die ze leuk vindt en in grote aantallen deelt!

Onze hulpmiddelen om grootouders te bereiken

Het is meer dan een pagina, het is ook een promotie op basis van artikelen en interessante inhoud waardoor een lezerspercentage groter is dan een simpele zin en een simpele promotie. De artikelen worden dan vermeld op uw pagina, op de blogpagina en de homepagina … en worden uiteraard doorgestuurd op onze sociale netwerken en de nieuwsbrief!

Chaque contenu est relayé sur nos outils afin de générer un maximum de trafic vers votre contenu. 

Notre newsletter : Fonction de votre investissement, nous prévoyons la reprise de votre contenu dans nos différentes news ou nous pouvons prévoir une newsletter dédiée. 

Réseaux sociaux : Votre contenu est relayé, mais pas seulement. Pour séduire notre cible, nous créons des posts « billets d’humeur » afin de les séduire et augmenter la visibilité de votre marque et de votre contenu. 

Hoe kan je grootouders verleiden?

Creëren van een pagina gewijd aan uw merk

We zien het in de cijfers dat dit doelwit niet reactief is op online banners, aan de andere kant is het erg reactief op « native content ». Om met onze lezers te blijven corresponderen, raden we aan om automatisch een speciale pagina en specifieke inhoud te doorlopen, een aanpassing van uw campagnes in verband met grootouders.

Inhoud creëren die is toegewijd aan uw merk

Het is meer dan een pagina, het is ook een promotie op basis van artikelen en interessante inhoud waardoor een lezerspercentage groter is dan een simpele zin en een simpele promotie. De artikelen worden dan vermeld op uw pagina, op de blogpagina en de homepagina … en worden uiteraard doorgestuurd op onze sociale netwerken en de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief en sociale netwerken

Elke inhoud wordt doorgestuurd naar onze tools om zo veel mogelijk verkeer naar uw inhoud te genereren.Onze nieuwsbrief: afhankelijk van uw investering zijn we van plan uw inhoud op te nemen in onze verschillende nieuwsitems of kunnen we een speciale nieuwsbrief aanbieden. Sociale netwerken: uw inhoud wordt doorgestuurd, maar niet alleen. Om onze doelgroep te verleiden, creëren we « mood tickets » om hen te verleiden en de zichtbaarheid van uw merk en uw inhoud te vergroten.

Maar vooral!

Pas in een stijl die hen verleidt!

Het runnen van een campagne op ons platform betekent dat je de stijl leert kennen waar onze community van houdt. Het doel is niet om te adverteren om te adverteren, aangezien u te vaak wordt aangeboden. Het idee is om samen een actie te ontwerpen die dit doel bereikt, hen verleidt en u nieuwe klanten oplevert!

Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?