Welkom op

Woensdag Workshops

Grootouder zijn is een zeer rijke rol. Wat een genot om te zien hoe je kleinkinderen opgroeien en ze in de watten leggen!

Ontdek onze tips om ze bezig te houden met eenvoudige en leuke activiteiten. Koken, knutselen, tuinieren,… zullen zoveel gedeelde geneugten zijn. We zullen je regelmatig diverse workshop tips delen!

Herontdek het plezier van knutselen op woensdag met uw kleinkinderen. Vind de woensdag-ambachten om bloemen, dozen, fotolijsten, herinneringen, spaarvarkens, potloodhouders te maken … Met doe-het-zelf-ideeën kunnen kinderen ideeën opdoen om voor zichzelf een klein cadeautje te maken voor hun dierbaren.

Koken met je kleinkinderen prikkelt al hun zintuigen (proeven, zien, voelen, ruiken …) en geeft de mogelijkheid om samen een leuke tijd te hebben. Eerst maken we samen iets, daarna bieden we het met trots aan aan de rest van de familie, maar vooral aan mama en papa!

Leer uw kleinkinderen de natuur en de kleine dieren die in de tuin leven te observeren, zaden te planten, water te geven, te graven, te schoffelen, te oogsten … zoveel activiteiten die het vooral mogelijk maken om goede momenten van uitwisseling en medeplichtigheid te delen.

Ontdek onze

Laatste ideeën

Atelier du mercredi

Faire de la peinture au coton-tige (Pointillisme)

Le pointillisme est une technique de peinture qui consiste à mettre côte à côte des petites touches de couleur. Les couleurs ne se mélangent pas sur la toile. Le mélange se fait avec l’œil et les couleurs captent la lumière. Voici notre technique pour rendre un après-midi pluvieux magique !

Ontdekken
Happy Grands parents_WebBE_FR

Vous souhaitez être tenu au courant ?